Είσαι έτοιμος για το καλύτερο πάρτι της χρονιάς; Stranger Things 3 πάρτι στο TRES - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είσαι έτοιμος για το καλύτερο πάρτι της χρονιάς; Stranger Things 3 πάρτι στο TRES

Viral, Αφιερώματα, Ειδήσεις | 14-2-2019 |

Θέλω την προσοχή σας…

Αγαπάς τις αποκριές. Μην το κρύβεις. Και εμείς. Αγαπάς την ρετρό αισθητική. Μην το κρύβεις. Και εμείς. Επίσης, αγαπάς και τα πάρτι. Αυτό δεν το κρύβεις, και καλά κάνεις.

Πώς θα αντιδρούσες αγαπημένη και αγαπημένε Cinefreak, αν σου έλεγα ότι μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα;

Η ομάδα εκδηλώσεων Superstrange είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σου, και το Cinefreaks περήφανα είναι χορηγός επικοινωνίας.

Φέτος λοιπόν, είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε τα 88 μίλια την ώρα (see what we did there?) και να επιστρέψουμε στο 1985, στο 3ο ετήσιο “Stranger Things” πάρτι. Τι σου θυμίζει αυτή η χρονιά; Μήπως το “Back to the Future”; Μήπως το “Rocky IV”; Μήπως το Live Aid με τους Queen;

Σημείωσε λοιπόν την ημερομηνία: Σάββατο 9 Μαρτίου, και ώρα 22:00 στο TRES (Ζωοδόχου Πηγής 3, Μετρό Πανεπιστήμιο). Είσοδος €6 με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό

Το πάρτι γίνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά, και πρόκειται για ένα πάρτι γεμάτο φαντασία, μεταμφιέσεις, παιχνίδι, και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για ένα ρετρό αποκριάτικο πάρτι. Τα δύο προηγούμενα χρόνια, η θεματική του ήταν το “Stranger Things”, η σειρά που ξύπνησε μέσα μας, τον παλιό, καλό τρόμο της δεκαετίας του 80.

Αναρωτιέσαι τι θα γίνει εκείνη την βραδιά; Θα σου πω εγώ:

Από μουσική τι θα έχουμε;

You spin me round! Nineteen-eighties hit disco με τους Robin Skouteris, Giorgos Tzavys (Simple Radio), Emilio Soares (South Coast Retro – VTM2). Ακόμα: “The Starcourt 1985 Summer Mixtape” (πάρε μία γεύση από το spotify) “Stranger Things” video edits από τις Kat & Ifigenia Gel.


Να μεταμφιεστώ;

Άκου ερώτηση! Εννοείται, μη σου πω επιβάλλεται. Υπάρχει και λόγος για αυτό. Ποιος; Διαγωνισμός καλύτερης μεταμφίεσης με δώρα αξίας €500+ και θέμα τα 80’s του Stranger Things, αγαπημένους δολοφόνους και κακούς των παιδικών μας χρόνων.


Φωτογραφίες θα βγάλουμε;

Μας προσβάλλεις! Βγάλε τη φωτογραφία σου στο photobooth του TheBigPicture και μοιράσου τη στα social απευθείας!


Παιχνίδια θα παίξουμε;

Μα είσαι με τα καλά σου; Αυτό είναι προϋπόθεση. Κάνε power up & και παίξε δωρεάν σε old school κονσόλες από το Παιχνοδρομιο (Atari, Nintendo, Sega) & arcade καμπίνες του South Coast Retro – VTM2, ή δοκιμάσου σε party games ικανοτήτων των Kaissagames.com & Playstories. Από τις 22:00. Και όχι μόνο αυτό. Τέσταρε τις γνώσεις σου στο Stranger Things & εκτόξευσε το σπρέι σερπαντίνας σε αυτόν που κάνει λάθος! Όπως παρουσιάστηκε στο “The Tonight Show with Jimmy Fallon”. Με την επιμέλεια των Greek Geek. Από τις 23:00


Ταινίες θα δούμε;

Άκου τώρα. Μα φυσικά! Προβολή της πατριωτικής εξτραβαγκάντζας “Invasion U.S.A.” (Chuck Norris), μαζί με ένα best of the best 1985 supercut των: Back to the Future, Rocky IV, The Breakfast Club, Spies Like Us, Commando, Weird Science, The Goonies, κ.α.


Ακόμα: Δες από τις 22:00 το μοναδικό στην Ελλάδα DeLorean DMC-12 αυτοκίνητο. Και: Makeup station (Kryolan Hellas) με τις Elina Kiziriad & Mary Chioti.

Αν όλα αυτά δεν σε έχουν πείσει (για όνομα δηλαδή!) δες τι έγινε πέρσι:

https://www.youtube.com/watch?v=lcaNhwbTsbg.

Περισσότερα, σε λίγες μέρες… Μέχρι τότε, αποφάσισε τι θα βάλεις.