Το "Star Wars: Episode IX", επισήμως ολοκλήρωσε γυρίσματα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Star Wars: Episode IX”, επισήμως ολοκλήρωσε γυρίσματα

Ειδήσεις | 18-2-2019 |

Τον Αύγουστο του 2018, ο JJ Abrams μέσω Twitter ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων για το 9ο επεισόδιο του Πολέμου των Άστρων.

Πάλι μέσω Twitter μας έκανε Update, αυτή τη φορά ανακοινώνοντας την λήξη των γυρισμάτων, με μία φωτογραφία των 3 πρωταγωνιστών του.

Ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε το “μαγικό συνεργείο και τους ηθοποιούς” του, με μία φωτογραφία των Daisy Ridley, John Boyega και Oscar Isaac στην έρημο. Πρακτικά αυτή είναι η πρώτη ματιά της νέας ταινίας με το ερημικό τοπίο να είναι στο Jakku, ή Tattooine ή σε έναν νέο πλανήτη;

“Μοιάζει αδύνατο, αλλά σήμερα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα του Episode IX. Δεν υπάρχει επαρκής τρόπος να ευχαριστήσω αυτό το μαγικό συνεργείο και cast. Θα σας είμαι για πάντα υπόχρεος.” 

O Boyega απάντησε: “Αυτό είναι το τέλος του επεισοδίου 9 και το τέλος ενός κεφαλαίου της ζωής μου, για το οποίο δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων. Τι διαδικασία! Ήταν απόλαυση να είμαι σε αυτές τις ταινίες περιτριγυρισμένος από απίστευτους ανθρώπους. JJ σε ευχαριστώ που έκανες τα όνειρά μου πραγματικότητα.”

Ακόμα δεν έχουμε επίσημο τίτλο για την ολοκλήρωση της τωρινής τριλογίας του Skywalker. Στο cast θα έχουμε και νέα πρόσωπα, όπως τους Richard E. Grant, Dominic Monaghan, Keri Russell, Matt Smith, και Naomi Ackie.

Η ταινία αναμένεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,