Πρεμιέρες 07/02/2019 - Διάλειμμα από τα βραβεία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 07/02/2019 – Διάλειμμα από τα βραβεία

Πρεμιέρες | 6-2-2019 |

Ελαφριά εβδομάδα από άποψη ποσότητας.

Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, μας βρίσκει με ανεξάρτητες ταινίες, ελληνική computer screen ταινία, αλλά και χιονισμένο “Taken”.

Αυτήν την Πέμπτη 06/02/2019, 6 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Ο Χαρισματικός (The Prodigy)

 

Η Schilling πρωταγωνιστεί στο “The Prodigy,” μία νέα ταινία τρόμου για ένα παιδί που δαιμονίζεται. To σενάριο είναι του Jeff Buhler, ο οποίος έχει γράψει επίσης και το επερχόμενο “Pet Sematary.”

Η ταινία είναι παραγωγής του Tripp Vinson (“The Exorcism of Emily Rose”). Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Nicholas McCarthy (“At the Devil’s Door”).

Στα ατού της ταινίας, ο Jackson Robert Scott, τον οποίο είδαμε πέρσι σαν Georgie Denborough στο “It”. Ο Scott θα ενσαρκώσει τον γιο της Schilling, Miles, ο οποίος θα καταληφθεί από έναν δαίμονα.


Ψυχρή Καταδίωξη (Cold Pursuit)

 

O Nels είναι ένας ήσυχος οικογενειάρχης, και σκληρά εργαζόμενος, σαν οδηγός εκχιονιστικού μηχανήματος. Είναι μία από τις πιο συμπαθητικές φιγούρες στα Βραχώδη Όρη, καθώς είναι αυτός που ανοίγει τους δρόμους.

Εκείνος και η γυναίκα του ζουν σε μία καμπίνα μακριά από τους τουρίστες της περιοχής. Η πόλη τον ανακήρυξε “Πολίτη της Χρονιάς”. Αλλά ο ίδιος πρέπει να εγκαταλείψει την ήσυχη ζωή, μετά την δολοφονία του γιου του από ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

Σαν έναν άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να χάσει, αφήνει το αίσθημα της εκδίκησης να τον οδηγήσει. Θα χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του, και από συνηθισμένος άνθρωπος, θα μετατραπεί σε εκτελεστή, με σκοπό να διαλύσει το καρτέλ.


Απαγορευμένες Συναντήσεις (The Reports on Sarah and Saleem)

 

Ο Παλαιστίνιος Saleem, διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, με την Ισραηλινή Sarah, η οποία είναι επίσης παντρεμένη.

Σε μία κρυφή νυχτερινή τους έξοδο, η σχέση τους θα αποκτήσει πολιτικές προεκτάσεις. Θα βρεθούν την λάθος στιγμή, στο λάθος μέρος. Καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλά περισσότερα από τους διαλυμένους γάμους τους.


Scopophilia

 

Ο Αλέξης θα γίνει μάρτυρας ενός φόνου. Πώς; Μέσω του υπολογιστή του.

Θα τα καταφέρει να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο, ή θα βρεθεί και εκείνος θύμα της παγίδας του;


Το Γύρισμα της Τύχης (Hattrick)

 

Τέσσερις φίλοι επιστρέφουν από ένα πάρτι. Χτυπούν κάτι με το αυτοκίνητο. Φοβισμένοι και μπερδεμένοι, καταφεύγουν στο σπίτι του ενός.

Πάνω στην συζήτηση, το θέμα ξεφεύγει, και το πρόβλημα μετατοπίζεται. Στην επιφάνεια θα έρθουν οι προβληματικές τους σχέσεις, αλλά και τα μυστικά τους.


Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα (The Stolen Princess: Ruslan and Ludmila)

 

Στην εποχή των ιπποτών, των πριγκιπισσών και των μάγων, ο Ruslan, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης ονειρεύεται να γίνει ιππότης.

Θα γνωρίσει την όμορφη Mila, και θα την ερωτευτεί. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι εκείνη είναι η κόρη του βασιλιά. Η χαρά τους δεν θα κρατήσει πολύ. Ο κακός μάγος Chernomor, θα κλέψει την Mila, και θα μετατρέψει τον έρωτά της, σε δική του σκοτεινή δύναμη.

Ο Ruslan, θα πρέπει να αποδείξει ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από την μαγεία.