Το "The Stand", του Stephen King, επιστρέφει. Στην TV. Ξανά... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “The Stand”, του Stephen King, επιστρέφει. Στην TV. Ξανά…

TV, Ειδήσεις | 31-1-2019 |

Η ιστορία της νέα διασκευής του έπους του Stephen King, “The Stand” θα μπορούσε να είναι έργο από μόνο του. Μην ξεχνάμε ότι το βιβλίο έχει μεταφερθεί ήδη στην τηλεόραση μία φορά, το 1994, με τον Gary Sinise.

Κι όμως έχουμε νεότερα. Το “The Stand” επιστρέφει, και πάλι τηλεοπτικά. Αυτή την φορά από το CBS All Access, την streaming πλατφόρμα του καναλιού, με τον σκηνοθέτη του “The Fault In Our Stars”, Josh Boone να είναι ο showrunner.

To All Access, έχει παραγγείλει την σειρά, με τον fancy τίτλο “limited event series”, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι αν ο κόσμος δει τα πρώτα επεισόδια θα πάμε και σε επόμενα. Ας μην θυμίσουμε στο CBS τι είχε συμβεί με την μεταφορά του “Θόλου”. Βέβαια είναι απορίας άξιο πως θα καταφέρουν να μεταφέρουν τις 1000 και πλέον σελίδες του μυθιστορήματος.

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, το έργο αφορά έναν κόσμο κατακερματισμένο από αρρώστιες και επιδημίες, και μία αιώνια μάχη στο καλό και το κακό. Η μοίρα του ανθρώπινου είδους πέφτει στα χέρια μιας 108χρονης, της Μητέρας Abagail, και σε ένα σμάρι από επιζήσαντες. Οι χειρότεροι εφιάλτες τους θα ενσαρκωθούν από έναν πανίσχυρο άντρα, τον Σκοτεινό Άνθρωπο, aka Randall Flagg.

Για την ιστορία. Ο King δηλώνει ενθουσιασμένος για το τρόπο που θα χειριστεί την πλοκή το CBS. Φοβού…

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,