Το "The Crown" βρήκε την Margaret Thatcher του, και αυτή είναι η Gillian Anderson - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “The Crown” βρήκε την Margaret Thatcher του, και αυτή είναι η Gillian Anderson

TV, Ειδήσεις | 21-1-2019 |

Και μπορεί να μην δούμε την 4η, και τελευταία σεζόν του “The Crown”, τουλάχιστον, μέχρι του χρόνου, αλλά η μπάρα της ανυπομονησίας έχει φτάσει σε νέα υψηλά επίπεδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Gillian Anderson μπαίνει στην σειρά για να ενσαρκώσει την Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Margaret Thatcher.

Η Anderson μπαίνει στον κλαμπ των γυναικών που την έχουν ενσαρκώσει με μαεστρία, καθώς στον παρελθόν έχουμε δεν την Thatcher στην οθόνη μας από τις Meryl Streep, Greta Scacchi και Andrea Riseborough, μεταξύ άλλων.

Καθώς το “The Crown” αφηγείται την ιστορία της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας στα 60’s και στα 70’s στις δύο πρώτες σεζόν, η 2η σεζόν τελείωσε με τον Φίλιππο να στέλνει τον Κάρολο εσώκλειστο σε κολέγιο, παρά τις αντιδράσεις της Ελισάβετ. Τώρα, το cast αλλάζει καθώς θα πάμε λίγο πριν τον γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα, οπότε θα δούμε Olivia Colman σαν Βασίλισσα Ελισάβετ, Tobias Menzies σαν Φίλιππο, Helena Bonham Carter σαν Πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία προβολής για τον τρίτο κύκλο, αλλά με δεδομένο ότι 3η και 4η σεζόν γυρίζονται μαζί, τουλάχιστον δεν θα περιμένουμε τόσο πολύ…