Πρεμιέρες 10/01/2019 - Φτωχό το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 10/01/2019 – Φτωχό το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας

Πρεμιέρες | 10-1-2019 |

Στην μετά Χρυσές Σφαίρες εβδομάδα, φαίνεται ότι πρέπει να χαλαρώσουμε από την υπερέκθεση. Οπότε αυτήν την εβδομάδα ελάχιστες ταινίες βγαίνουν μεν, καλύπτοντας διάφορα γούστα δε.

Σήμερα 10/01/2019, 4 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Η Επιστροφή του Μπεν (Ben is Back)

 

O Ben Burns επιστρέφει σπίτι του, και μαζί του κουβαλάει την γοητεία του, αλλά και το παρελθόν του. Επιστρέφει λοιπόν ανήμερα Χριστουγέννων, εν μέσω οικογενειακής συγκέντρωσης. Η μητέρα του Holly, τον καλωσορίζει, αλλά σύντομα θα μάθει ότι ο γιος της παραμένει μπλεγμένος. Μέσα σε 24 ώρες η ζωή του θα αλλάξει, με την Holly να προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανή την οικογένειά της.


Το Παιχνίδι με τη Φωτιά (Burning)

 

Ο Jong-su θα συναντήσει ένα κορίτσι, το οποίο έμενε παλιότερα στην ίδια γειτονιά με εκείνον. Θα του ζητήσει να προσέχει την γάτα της, για λίγο, καθώς εκείνη πρέπει να πάει ένα ταξίδι στην Αφρική. Όταν επιστρέφει, θα του συστήσει τον Ben, έναν μυστηριώδη άντρα που γνώρισε εκεί, ο οποίος έχει ένα μυστικό και σκοτεινό χόμπι.


Η Στολή του Λοχαγού (The Captain)

 

Λίγο πριν το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με την ήττα της Γερμανίας να θεωρείται πλέον δεδομένη, πολλοί στρατιώτες των Ναζί λιποτακτούν, καθώς δεν θέλουν να σκοτωθούν σε κάποια από τις τελευταίες μάχες.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο νεαρός Γερμανός στρατιώτης Ουίλι Χέρολντ, ο οποίος, δύο εβδομάδες πριν το τέλος του πολέμου, το μόνο που θέλει είναι να καταφέρει να παραμείνει ζωντανός και όχι να επιστρέψει στη διμοιρία του και να πολεμήσει με τους συμπολεμιστές του. Ενώ, όμως, τρέχει να διαφύγει, βρίσκει, μέσα στο εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο ενός αξιωματικού, μια βαλίτσα με το παλτό, τη στολή και ένα ζευγάρι παπούτσια κάποιου λοχαγού. Σε μια ύστατη προσπάθειά του να ζεσταθεί, φοράει τη στολή και το παλτό του λοχαγού και, ως δια μαγείας, μεταμορφώνεται στον απόλυτο σωσία του λοχαγού, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και ως προς την τερατώδη προσωπικότητά του!


Το Βράδυ που Έφαγε τον Κόσμο (The Night Eats the World)

 

Ξυπνώντας σε κάποιο διαμέρισμα μετά από ένα ξέφρενο πάρτυ, ο Σαμ έρχεται αντιμέτωπος με μια φριχτή πραγματικότητα: Ένας στρατός από ζόμπι έχει εισβάλλει στους δρόμους του Παρισιού και εκείνος είναι ο μοναδικός επιζών. Τρομοκρατημένος, κλείνεται μέσα στο κτήριο και οργανώνει την επιβίωσή του. Αναρωτιέται πόσο καιρό μπορεί να αντέξει στη σιωπή και στη μοναξιά και η απάντηση έρχεται όταν ανακαλύπτει ότι τελικά δεν είναι μόνος.