Ο "Doctor Sleep" μας δίνει έναν λόγο να χαρούμε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο “Doctor Sleep” μας δίνει έναν λόγο να χαρούμε

Ειδήσεις | 31-1-2019 |

Να να βγάζει sequel σε έργο του ο Stephen King μας ενθουσιάζει. Το να μετατραπεί σε κινηματογραφική ταινία όμως, μας κάνει λίγο αγχωμένους. Ειδικά αν μιλάει για το sequel της “Λάμψης”.

Κι όμως! Μέχρι στιγμής τα πάντα δείχνουν ελπιδοφόρα, κυρίως με το πώς πάνε τα πράγματα από πλευράς παραγωγής. Η αρχική έξοδος της ταινίας ήταν προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο του 2020, αλλά τα πράγματα άλλαξαν. Η ταινία θα βγει μέσα στο 2019, και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο.

Η ταινία είναι βασισμένη στην νουβέλα του Stephen King, που εκδόθηκε το 2013, και ακολουθεί έναν ενήλικα Danny Torrance (Ewan McGregor), ο οποίος συνεχίζει να έχει της “δυνάμεις” του, και θα μπλεχτεί σε μία πλοκή που αφορά παιδιά με τις δικές του ικανότητες.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, και ένα από τα πράγματα που μας κάνει να ανυπομωνούμε είναι ότι το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Mike Flanagan, από τον οποίο έχουμε δει τα Hush, Ouija: Origin of Evil, αλλά και το εξαιρετικό The Haunting Of Hill House. Στον ίδιο επίσης ανήκει και η μεταφορά του Gerald’s Game, ακόμα μιας νουβέλας του King, στο Netflix.

Αλλά τι σημαίνει η αλλαγή της ημερομηνίας;

Ότι η Warner είναι μάλλον χαρούμενη από το αποτέλεσμα, και θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του “Get Out”, προωθώντας την ταινία για βραβεία. Εμείς θα πούμε “Μακάρι”, και θα περιμένουμε νωχελικά.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,