Εκτός βραβείων GLADD, το Bohemian Rhapsody - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εκτός βραβείων GLADD, το Bohemian Rhapsody

Βραβεία, Ειδήσεις | 25-1-2019 |

Μία μέρα πριν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των Media Awards των GLADD, ο οργανισμός αποφάσισε να διαγράψει το “Bohemian Rhapsody” από τις υποψηφιότητες, μετά από δημοσίευμα της Atlantic σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση που είχε θύτη τον , απολυμένο από την ταινία, σκηνοθέτη Bryan Singer.

Ο Singer δεν έχει πάρει μέρος στο marketing της ταινίας, και ήδη οι παραγωγοί έχουν πάρει τις αποστάσεις τους. Η Fox δεν έχει πει ακόμα κάτι επίσημα σχετικά με την απόφαση του GLADD, με το Variety να πλησίασε τον οργανισμό, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, δηλώνει:

“Μετά τους τελευταίους ισχυρισμούς εναντίον του Bryan Singer, ο GLADD πήρε την δύσκολη απόφαση να αποσύρει το ‘Bohemian Rhapsody” από τις υποψηφιότητες των GLADD Media Awards για Καλύτερη Ταινία – Διεθνούς Διανομής. Η ιστορία που δημοσιεύθηκε στην ‘The Atlantic’ περιγράφει βλάβες που είχαν σαν θύματα νεαρούς άντρες και εφήβους, και έφεραν στο φως μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε, ή να βραβεύσουμε σιωπηρά.”

Η απάντηση του Singer στην ιστορία της εφημερίδας ήταν ότι το δημοσίευμα είναι καθαρά ομοφοβικό, και δημιουργήθηκε για να ανακόψει την επιτυχημένη πορεία της ταινίας.

Η Millennium Films, μέσω του διευθυντή της Avi Lerner, η οποία αυτή την στιγμή συνεργάζεται με τον Singer, δήλωσε: “Μέχρι κάποιος να αποδείξει ότι έχει κάνει κάτι λάθος, θα παραμείνουμε στη συνεργασία. Δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη αν δεν δω αποδείξεις. Ο Bryan Singer είναι ένας από του πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες του κόσμου, από τους ‘Usual Suspects’ μέχρι και το ‘Bohemian Rhapsody’.” 

Με άλλα λόγια, ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Διαβάστε περισσότερα για: ,