Πρεμιέρες 20/12/2018 - Μικρή αλλά καλή εβδομάδα για σινεμά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 20/12/2018 – Μικρή αλλά καλή εβδομάδα για σινεμά

Πρεμιέρες | 20-12-2018 |

Και μπορεί μόνο 4 ταινίες να κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις ελληνικές αίθουσες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στερούνται ενδιαφέροντος. Το αντίθετο μάλιστα. Και οι 4 ταινίες αποτελούν καλή επιλογή, αναλόγως του τι θέλετε να δείτε.

Σήμερα 20/12/2018, 4 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει (Mary Poppins Returns)

Η ταινία αποτελεί αποτελεί sequel της πρώτης ταινίας, με τους Jane και Michael Banks, να έχουν μεγαλώσει και να έχουν δικά τους παιδιά. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Rob Marshall, και το σενάριο, το οποίο είναι βασισμένο στα βιβλία της P.L. Travers, ανήκει στον  David Magee. Πέρα από την Emily Blunt, η ταινία έχει συγκεντρώσει ένα εξαιρετικό cast το οποίο αποτελείται από τους Meryl Streep, Colin Firth, Dick Van Dyke, Emily Mortimer, Angela Lansbury, Ben Whishaw, και Julie Walters.


Bumblebee

Μετά από πολλές συζητήσεις και παρεμβάσεις, η spin-off ταινία του σύμπαντος των Transformers, έχει trailer. Το Bumblebee αποτελεί prequel της κύριας σειράς και αφορά τις πρώτες περιπέτειες του αξιαγάπητου Autobot. Η αλήθεια είναι ότι το franchise έχει πάρει την κάτω βόλτα, ποιοτικά, αλλά αν κρίνουμε από το trailer τότε ίσως να μιλάμε για την ταινία που θα κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του κοινού.


Η Άννα και η Αποκάλυψη (Anna and the Apocalypse)

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, τo ξύπνημα των ζόμπι απειλεί την ήσυχη πόλη του Little Haven, αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν, να παλέψουν και να… πετσοκόψουν προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους. Σύντομα, θα ανακαλύψουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και, καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, θα αντιληφθούν πως μπορούν να εμπιστευτούν μόνο ο ένας τον άλλον.


Η Επόμενη Μέρα μιας Σχέσης (The Day After)

Μετά την επιτυχημένη του ταινία, On The Beach At Night Alone, ο Κορεάτης σκηνοθέτης επιστρέφει στις Κάννες με δύο εκ των τριών φιλμ του για το 2017 (το ένα μάλιστα με όνομα Claire’s Camera, γυρίστηκε πέρσι στις Κάννες και έχει ως πρωταγωνίστρια το βαρύ όνομα της Isabelle Hupert).