Πρεμιέρες 22/11/2018 - Πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 22/11/2018 – Πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα

Πρεμιέρες | 22-11-2018 |

Για ακόμα μία εβδομάδα, παίζουμε συντηρητικά, αλλά τουλάχιστον αυτή η εβδομάδα έχει κάποιες από τις καλύτερες ταινίες της σεζόν…

Σήμερα 22/11/2018, 6 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Οι Χήρες (Widows)

Η ταινία πρόκειται για διασκευή τηλεοπτικής σειράς του 1980, η οποία θα ακολουθεί 4 χήρες, τον οποίων οι σύζυγοι, μέλη μίας εγκληματικής οργάνωσης, σκοτώθηκαν όταν μία από τις επιχειρήσεις τους απέτυχε. Όταν όμως οι αντίπαλοί τους, βρίσκονται στον δρόμο των γυναικών τους, εκείνες θα αναλάβουν από μόνες τους μία αντίστοιχη επιχείρηση προκειμένου να ξεχρεώσουν.


Ραλφ εναντίον Ίντερνετ (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Rarph 2)

Η δεύτερη ταινία, με την πρώτη να έχει βγει το 2013, θέλει τον Ralph και την φίλη του Vannelope von Schweetz να “ανεβαίνουν” στο Internet, καθώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με τα arcades, αποφασίζει να βάλει τα παιχνίδια του online. Οπότε μάλλον το “Breaks the internet” του τίτλου, αφορά την καταστροφή του διαδικτύου.


Το ξεκίνημα της μέρας (Daybreak)

Η Λέττα (30) είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν είναι σε θέση να πληρώσει το ενοίκιο της για πολλούς μήνες. Όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πετάει εκείνη και τον ενός έτους γιος της από το σπίτι, μετακομίζουν στο σπίτι της Σοφίας. Η Σοφία (80) είναι μια κατάκοιτη γυναίκα. Η κόρη της Σοφίας, έχει προσλάβει την Λέττα να την φροντίζει. Στο να κρατήσει η Λέττα την δουλειά της και την νέα στέγη της, πρέπει να κρατήσει την Σοφία στην ζωή με κάθε κόστος.


Ανάσα Ελευθερίας (And Breathe Normally)

Οι ζωές δύο γυναικών θα ενωθούν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Από την μία, μία μητέρα από την Ισλανδία που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, και από την άλλη μία γυναίκα που αναζητά άσυλο, θα δημιουργήσουν έναν ευαίσθητο δεσμό στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν ξανά την ζωή τους.


Dogman

Ο Marcello, ένας ευγενικός άνθρωπος, εργάζεται καλλωπίζοντας σκυλιά. Από το πουθενά θα βρεθεί εμπλεκόμενος σε μία επικίνδυνη σχέση με τον Simone, ένα βίαιο πρώην boxer, ο οποίος τρομοκρατεί όλη την γειτονιά. Σε μία προσπάθεια να επανακτήσει την αξιοπρέπειά του, ο Marcello θα ξεκινήσει μια διαδικασία εκδίκησης, την οποία ούτε ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας.


Kyrsyä – Tuftland

Προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα σε αποτυχημένες σχέσεις, σπουδές που δεν την ενδιαφέρουν και οικονομικά προβλήματα, η Irina θα δεχτεί μία καλοκαιρινή δουλειά σε απομονωμένο χωρίο Kyrsya, σε μία τελευταία προσπάθεια να πατήσει στα πόδια της. Καθώς εκείνη αρχίζει να αποκτά ξανά τον έλεγχο της ζωής της, οι εκεί κάτοικοι θα αρχίσουν να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.