Ο Σταλόνε λέει οριστικά «αντίο» στον Ρόκι - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Σταλόνε λέει οριστικά «αντίο» στον Ρόκι

Ειδήσεις | 28-11-2018 |

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος καθώς κοιτάζω το παρελθόν καθώς βλέπω πως η ιστορία μου έχει ειπωθεί και ένας ολόκληρος κόσμος ξεκινάει για το κοινό, για αυτή την νέα γενιά». Αυτό ανέφερε ο Σιλβέστερ Σταλόνε σχολιάζοντας το «Creed 2» και φαίνεται πως πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Αμερικάνος ηθοποιός κρεμάει για τα καλά τα γάντια του Ρόκι.

Ο Σταλόνε πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί την τελευταία μέρα των γυρισμάτων του «Creed 2» και στο οποίο, ανάμεσα σε άλλα, εκθειάζει τον χαρακτήρα του Ρόκι και αναφέρει το πόσο σημαντικός ρόλος υπήρξε για τον ίδιο.

«Θέλω να απευθύνω ένα παγκόσμιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που αγκάλιασαν τον Ρόκι και την οικογένειά του τα τελευταία 40 χρόνια. Ήταν τεράστια τύχη για μένα το γεγονός ότι δημιούργησα και έπαιξα αυτόν τον τόσο σημαντικό χαρακτήρα. Δυστυχώς, όλα τα καλά τελειώνουν. Σας αγαπώ όλους. Και ο Ρόκι σας αγαπάει. Πίστευα πως ο Ρόκι τελείωσε το 2006 (σ.σ. όταν και βγήκε το «Rocky Balboa», δηλαδή η 6η ταινία με τον ήρωα) και ήμουν χαρούμενος με αυτό. Όμως ένας νέος χαρακτήρας προέκυψε (σ.σ. ο Creed) και η ιστορία άλλαξε. Οδεύουμε σε νέες γενιές, νέα προβλήματα, νέες περιπέτειες», ήταν τα λόγια του Σταλόνε.