Τι πρέπει να ξέρεις για τα επόμενα κεφάλαια του Avatar; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τι πρέπει να ξέρεις για τα επόμενα κεφάλαια του Avatar;

Ειδήσεις | 8-11-2018 |

Ναι ίσως το hype να έχει χαθεί μετά από 10 χρόνια αναμονής, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον James Cameron, από το να γυρίσει 4 sequels για το “Avatar”. Και ενώ θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα, ιδού τι γνωρίζουμε για το Pocahontas-like blockbuster του σκηνοθέτη, που άλλαξε τα δεδομένα του ψηφιακού κινηματογράφου.

Ποιος θα σκηνοθετήσει τα sequel;

James Cameron

Ο ίδιος φυσικά. Ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η ταινία είναι η ζωή του, και παρά τις φήμες που ήθελαν τα sequel να σκηνοθετηθούν και από συνεργάτες του, ο ίδιος θέλει να έχει τον πρώτο λόγο… Και καλύτερα μη σας πω…

Ποια είναι η πλοκή του Avatar 2;

Avatar

Ο Cameron μέχρι στιγμής θέλει να κρατήσει το μυστήριο. Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι θα δούμε και άλλες φυλές των Na’vi, και ότι θα δούμε από κοντά τους ωκεανούς της Pandora. Επίσης θα δούμε τα παιδιά των Jake και Neytiri, τα οποία θα οδηγήσουν μεγάλο μέρος της ιστορίας.

Πώς θα λέγονται τα sequels;

Avatar

Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει ακόμα, αλλά οι τίτλοι έχουν διαρρεύσει στο internet. Για το 2ο μέρος ο τίτλος θα είναι Avatar: The Way Of Water, λογικό αν αναλογιστούμε τα θαλάσσια γυρίσματα, με το 3ο μέρος να ονομάζεται Avatar: The Seed Bearer. Το 4ο και το 5ο μέρος θα ονομάζονται αντίστοιχα Avatar: The Tulkun Rider και Avatar: The Quest for Eywa. Eywa ονομάζεται η πνευματική θεότητα της θρησκείας των Na’vi.

Ποια κινηματογραφική καινοτομία πρέπει να περιμένουμε;

Avatar

Το 1ο Avatar, ήταν ένα τεχνολογικό επίτευγμα σε ό,τι αφορά την τεχνολογία του motion capture και του 3D. Τώρα ο Cameron θέλει να συνδυάσει την ήδη υπάρχουσα τεχνολογία με το αγαπημένο του στοιχείο. Το νερό. Με τα sequels να λαμβάνουν χώρα στους ωκεανούς, ο Cameron έχει περάσει χρόνια προσπαθώντας να τελειοποιήσει την ανάλογη τεχνολογία για υποβρύχιες λήψεις.

Ποιοι από το cast επιστρέφουν;

Sam Worthington and Zoe Saldana in Avatar

Αναμένουμε τους Sam Worthington, όπου από άνθρωπος μετατράπηκε σε full time Na’vi, ονόματι Jake Sully, Zoe Saldana, ως Neytiri, η οποία είναι η σύντροφος του Jake, Stephen Lang, δηλαδή των Miles Quaritch, ο οποίος θα επιστρέψει από τους νεκρούς για κάποιον λόγο και με κάποιον τρόπο, Sigourney Weaver, σε νέο ρόλο, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder, και Matt Gerald.

Ποιοι είναι οι νέοι χαρακτήρες που θα ενταχθούν στο Avatar 2;

Avatar sequels young cast

Στους νέους θα δούμε τους: Cliff Curtis σαν Tonowari, τον αρχηγό της θαλάσσιας φυλής των Metkayina. Bailey Bass σαν Tsireya ή “Reya”, μία δύτης της φυλής. Filip Geljo σαν Aonung, ένας νεαρός κυνηγός. Duane Evans Jr. σαν Rotxo, επίσης δύτης, που ανήκει στην ίδια φυλή με τους προηγούμενους.

Το μεγάλο όνομα είναι εκείνο της Kate Winslet, η οποία θα ενταχθεί σαν ένας σημαντικός χαρακτήρας της φυλής.

Σε άλλα ονόματα έχουμε, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, οι οποίοι θα ενσαρκώσουν τα παιδιά του πρωταγωνιστικού ζεύγους. Επίσης έχουμε: Jack Champion, Oona Chaplin, και David Thewlis.

Πότε θα βγουν τα sequels;

James Cameron's Avatar

Το δεύτερο μέρος αναμένεται στις 18 Δεκεμβρίου του 2020, με το Avatar 3 να έρχεται ένα χρόνο μετά, το 2021. Μετά άλλα τρία χρόνια κενό, με το Avatar 4, το 2024, και το Avatar 5 το 2025.