Το "Alien: Awakening", επιστρέφει σπίτι. Αν γυριστεί ποτέ... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Alien: Awakening”, επιστρέφει σπίτι. Αν γυριστεί ποτέ…

Ειδήσεις | 15-11-2018 |

Αντικειμενικά μιλώντας το μέλλον των Alien, δεν φαίνεται λαμπρό, και αυτό γιατί το κοινό δεν έμεινε ενθουσιασμένο μετά την τελευταία προσθήκη.

Ξεκινώντας από το Prometheus, και φτάνοντας στο Alien: Covenant, τα prequel του αριστουργήματος του Ridley Scott, δεν έχουν αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους. Αυτό όμως φαίνεται να μην εμποδίζει τον σκηνοθέτη, από το να ετοιμάζει το τρίτο μέρος της τριλογίας, σε σενάριο του σεναριογράφου του Covenant, John Logan.

Το επόμενο κεφάλαιο θα ονομάζεται “Alien: Awakening”, στο οποίο θα δούμε ξανά τον David (τον Μιχαλάκη δηλαδή τον Fassbender), να αντιμετωπίζει τους Engineers πάνω στο LV-426, το φεγγάρι που ανακαλύφθηκαν τα Alien, στην πρώτη ταινία του δημιουργού.

Το σενάριο λοιπόν είναι έτοιμο, και μάλλον η σκηνοθετική γραμμή θα πλησιάσει πολύ την πρώτη ταινία του Scott.

Αυτό είναι το καλό νέο. Το κακό νέο είναι ότι μετά την όχι και τόσο ενθουσιώδη ανταπόκριση κοινού και κριτικών στο Covenant, η Fox, δηλαδή η Disney (μην ξεχνιόμαστε) έχει ήδη προτάσεις στο τραπέζι για το πλήρες reboot του σύμπαντος των Alien.

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και ένα ακόμα έτοιμο σενάριο από τον Neill Blomkamp (District 9), του οποίου η παραγωγή έχει παγώσει, από σεβασμό στον Scott και στο όραμά του.

Αναμένουμε περισσότερα…

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,