Ακόμα μία καθυστέρηση για την επιστροφή της "Wonder Woman 1984" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ακόμα μία καθυστέρηση για την επιστροφή της “Wonder Woman 1984”

Ειδήσεις | 23-10-2018 |

Αν ήσασταν ενθουσιασμένοι για την επιστροφή της Gal Gadot, σαν Diana Prince, με το επερχόμενο “Wonder Woman 1984”, σας έχουμε νέα. Δυσάρεστα. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το 2020.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι η ταινία θα καθυστερήσει, αλλά πήγε να χρυσώσει το χάπι δηλώνοντας ότι θα προβληθεί και σε IMAX. Η εταιρεία επίσης προσπάθησε να μας καθησυχάσει λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την νέα ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, και ο κύριος λόγος της καθυστέρησης είναι ότι θέλουν να βγει στις αίθουσες σε παρόμοια περίοδο με την πρώτη. Έτσι λένε… Αλλά άμα αναλογιστεί κανείς τι έχει συμβεί στην DC, τότε δεν θα αργήσουμε να μάθουμε και τον πραγματικό λόγο.

Το sequel, θα σκηνοθετηθεί και πάλι από την Patty Jenkins, και θα λαμβάνει χώρα κατά την δεκαετία του 80, όπου η ηρωίδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει νέες απειλές και εχθρούς, μία εκ τον οποίον η Cheetah, της Kristen Wiig, καθώς και θα πρέπει να καταλάβει πώς επέστρεψε από τους νεκρούς ο Steve Trevor (Chris Pine).

Η ταινία έχει εκ νέου προγραμματιστεί για να βγει στις ΗΠΑ στις 5 Ιουνίου 2020.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,