Η solo ταινία του Flash, καθυστερεί γρηγορότερα από ότι τρέχει ο ίδιος - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η solo ταινία του Flash, καθυστερεί γρηγορότερα από ότι τρέχει ο ίδιος

Ειδήσεις | 16-10-2018 |

Και μπορεί ο Flash να είναι ο γρηγορότερος ήρωας των comic, αλλά όταν μιλάμε για τον ερχομό του στην μεγάλη οθόνη, τότε πάει σαν το σαλιγκάρι.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι η ταινία θα καθυστερήσει να ξεκινήσει, τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Προς ενημέρωση, σας θυμίζουμε ότι ο Ezra Miller, ο οποίος ενσαρκώνει τον ήρωα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, πήρε τον ρόλο το 2014.

Σύμφωνα μα δημοσίευα του Variety, η ταινία λαμβάνει και άλλη καθυστέρηση, και για αυτό φταίει το franchise του “Fantastic Beasts”. Μετά από καθυστερήσεις και αλλαγές στους σκηνοθέτες, η εταιρεία αποφάσισε να καθυστερήσει και άλλο τα γυρίσματα, τα οποία κανονικά θα ξεκινούσαν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο λόγος; Οι υποχρεώσεις του Miller για την τρίτη προσθήκη του “Fantastic Beasts”, στην οποία συμμετέχει ο ηθοποιός, και η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Ιούλιο. Και από την στιγμή που η ταινία του  Flash, η οποία επισήμως δεν έχει πάρει πράσινο φως, περνάει ακόμα το στάδιο της συγγραφής, το στούντιο αποφάσισε να μεταθέσει την παραγωγή για το τέλος του 2019, με ημερομηνία εξόδου πιθανότατα, μέσα στο 2021.

Θυμίζουμε: ο Miller πήρε τον ρόλο το 2014, αλλά τον είδαμε πρώτη φορά 2 χρόνια μετά, στο “Batman v. Superman: Dawn of Justice”. Το ντεμπούτο του έγινε το 2017 στο “Justice League”, αλλά τα box-office αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά, προβληματίζοντας την εταιρεία για το μέλλον του DCU.

Τα μόνα σίγουρα για έξοδο είναι τα Aquaman και Shazam. Καμία άλλη ταινία όμως δεν έχει προγραμματιστεί για έξοδο.