Το πορτοκαλί θα γίνει μαύρο. Η επόμενη θα είναι και η τελευταία σεζόν του "Orange Is The New Black" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το πορτοκαλί θα γίνει μαύρο. Η επόμενη θα είναι και η τελευταία σεζόν του “Orange Is The New Black”

TV, Ειδήσεις | 18-10-2018 |

Αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα του #Netflix, σειρά που μετέτρεψε την πλατφόρμα σε δύναμη που κατάφερε να απειλήσει τα πάντα. Αλλά μετά την επόμενη 7η σεζόν, η οποία θα προβληθεί το επόμενο καλοκαίρι, η σειρά θα ολοκληρώσει την τηλεοπτική της πορεία.

Σε ανακοίνωση μέσω Twitter, το cast μιλάει για την σειρά, η οποία ανανεώθηκε πριν την πρεμιέρα της 4ης σεζόν για ακόμα τρεις, πράγμα πρωτοφανές για τα τηλεοπτικά χρονικά.

“Μετά από 7 σεζόν, είναι ώρα να βγούμε από την φυλακή,” δήλωσε η δημιουργός της σειράς Jenji Kohan. “Θα μου λείψουν όλες οι δυναμικές γυναίκες του Litchfield και το απίστευτο συνεργείο που δουλέψαμε μαζί. Η καρδιά μου είναι πορτοκαλί, αλλά θα γίνει μαύρη.”

Η Kohan δημιούργησε την σειρά εμπνεόμενη από τα απομνημονεύματα της Piper Kerman, σχετικά με την παραμονή της στη φυλακή.

Η σειρά έγινε η πρώτη σειρά στην ιστορία των Emmy, που κατάφερε να είναι υποψήφια και για Καλύτερη Δραματική Σειρά και για Καλύτερη Κωμική, με την Uzo Aduba και κερδίζει το Emmy Β’ Γυναικείου σε Δραματική σειρά.

Season seven is due to premiere next summer, wrapping up the various storylines.

Διαβάστε περισσότερα για: ,