Όλα όσα ξέρουμε για το «Pennyworth», τη νέα σειρά από το σύμπαν του Μπάτμαν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όλα όσα ξέρουμε για το «Pennyworth», τη νέα σειρά από το σύμπαν του Μπάτμαν

Ειδήσεις | 17-10-2018 |

Μπορεί το «Gotham», η σειρά αναφορικά με την πόλη του Μπάτμαν (πριν την εμφάνισή του…), να φτάνει στο τέλος του αλλά βρίσκεται ήδη στα σκαριά η δημιουργία μιας spinoff σειράς από το ίδιο σύμπαν. Ο λόγος για το «Pennyworth» το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Όπως γράφτηκε πριν δυο μέρες στα αμερικάνικα ΜΜΕ, η σειρά θα επικεντρώνεται στον Άλφρεντ Πένιγουορθ, δηλαδή τον πιστό μπάτλερ του Μπρους Γουέιν και τις περιπέτειές του κατά τα νεανικά του χρόνια πριν δηλαδή γίνει μπάτλερ της οικογένειας Γουέιν.

Πρωταγωνιστής αναμένεται να είναι ο Τζακ Μπάνον υποδυόμενος τον Άλφρεντ σε νεαρή ηλικία ενώ στη σειρά θα παίζει και ο Μπεν Άλντριτζ θα είναι ο δισεκατομμυριούχος Τόμας Γουέιν επίσης σε νεαρή ηλικία.

Η σειρά θα παρουσιάζει έναν Άλφρεντ που προσπαθεί να ξεπεράσει το μετατραυματικό στρες από την συμμετοχή του σε έναν πόλεμο και ο οποίος μόλις θα έχει πιάσει δουλειά σε μια εταιρία σεκιούριτι.

Από την άλλη, ο Τόμας Γουέιν περιγράφεται ως «ένας νέος με φρέσκο πρόσωπο δισεκατομμυριούχος. Γεμάτος αυτοπεποίθηση και πειθαρχία, αυτός ο νέος αριστοκράτης βλέπει έναν νέο συνεργάτη στο πρόσωπο του Άλφρεντ».

Έχει γνωστοποιηθεί επίσης πως θα υπάρχουν δυο ακόμα χαρακτήρες, που είναι φίλοι και σύντροφοι του Άλφρεντ από τον πόλεμο. Ο ένας θα «ζωντανεύει» από τον Ράιαν Φλέτερ και είναι ένας αλκοολικός και πολύ βίαιος τύπος ενώ ο άλλος από τον Χάνσλεϊ Λόιντ Μπένετ και θα είναι γυναικάς και ιδιοφυία στα λογιστικά.

Για την ώρα έχει ανακοινωθεί μόλις μια σεζόν για το «Pennyworth», η πλοκή θα εξελίσσεται στο Λονδίνο των 60s και η σειρά θα αποτελείται από δέκα ωριαία επεισόδια.