Μαύρος ή και γυναίκα μπορεί να είναι ο επόμενος Captain America! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μαύρος ή και γυναίκα μπορεί να είναι ο επόμενος Captain America!

Ειδήσεις | 24-10-2018 |

Ο επόμενος Captain America μπορεί να είναι μαύρος ή ακόμα και… γυναίκα όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό talk show ο Φρανκ Γκρίλο, ηθοποιός δεύτερων ρόλων στις ταινίες του Marvel Cinematic Universe.

Ο Κρις Έβανς, ο ηθοποιός που όπως και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Iron Man, έχει συνδεθεί απεριόριστα με τον χαρακτήρα του Captain America, δήλωσε πρόσφατα πως το «Avengers 4» θα είναι η τελευταία του ταινία στον συγκεκριμένο ρόλο. Τόσο το δικό του συμβόλαιο άλλωστε όσο και αυτό του Ντάουνι Τζούνιορ λήγουν με την Marvel, η τελευταία θέλει να ανανεώσει το σύμπαν της με νέους χαρακτήρες και ήδη υπάρχουν φήμες πως οι δυο ήρωες πρόκειται να σκοτωθούν.

Για τον Captain America πάντως υπάρχει και ένα σενάριο που θέλει τον ήρωα να αποσύρεται και να παραδίδει κάπου αλλού την βαρυσήμαντη ασπίδα του. Είτε επιβεβαιωθεί το πρώτο είτε το δεύτερο σενάριο πάντως, όλα δείχνουν πως η ασπίδα κάπου θα καταλήξει και Captain America θα συνεχίσει να υπάρχει έστω και μέσα από άλλο χαρακτήρα.

Μιλώντας στο «Larry King Now» λοιπόν, ο Γκρίλο είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν διάφορες φήμες πως ο νέος Captain America θα είναι μαύρος ή ακόμα και γυναίκα».

Όπως γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν τα κόμιξ της Marvel, υπάρχει ένας γυναικείος χαρακτήρας με το όνομα America Chazev, η οποία παίρνει την ασπίδα του Captain America και γίνεται η υπερηρωίδα Miss America. Δεν αποκλείεται λοιπόν, η Marvel να εισάγει στις ταινίες της τον συγκεκριμένο χαρακτήρα ενώ ταυτόχρονα, μια άλλη πιθανότητα είναι να γίνει Captain America o Falcon.

Όπως και να έχει, όλα αυτά είναι για την ώρα απλά φήμες και θα ξεδιαλυθούν με την κυκλοφορία του «Avengers 4».