"Ήμουν μόνη μου" - Η Maisie Williams (aka Arya Stark), βάζει φωτιά στις θεωρίες για το "Game Of Thrones" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Ήμουν μόνη μου” – Η Maisie Williams (aka Arya Stark), βάζει φωτιά στις θεωρίες για το “Game Of Thrones”

TV, Ειδήσεις | 22-10-2018 |

H Maisie Williams μόλις κατάφερε να ανατινάξει τα μυαλά των fans της σειράς του HBO, σχετικά με την τελευταία σκηνή της στο “Game of Thrones”.

Σε συνέντευξή της στην Guardian, δήλωσε σχετικά με την τελευταία της σκηνή ότι ήταν πανέμορφη.

“Τελείωσα με μία τέλεια σκηνή. Ήμουν μόνη. Τι σοκ! Η Arya ήταν πάντα μόνη της. Αλλά ήμουν μόνη μου και έβλεπα πολύ κόσμο να ολοκληρώνει την δουλειά του. Ήξερα την διαδικασία, είδα τα δάκρυα και άκουσα τους λόγους. Ο δικός μου δεν ήταν σχεδιασμένος, αλλά εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησα τι σήμαινε η σειρά για εμένα”. 

Τι σημαίνει όμως το ότι ήταν μόνη της, και ήταν επίσης και από τις τελευταίες που ολοκλήρωσαν γυρίσματα; Όπως σημειώνει και η Williams, η Arya είχα πάντα περιπέτειες μέσα στην μοναξιά, και το σχόλιό της προωθεί την ιδέα ότι θα παραμείνει ανεξάρτητη στο φινάλε. Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν την είδαμε στο Winterfell, μαζί με την αδερφή της, Sansa (Sophie Turner).

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με το τέλος της σειράς, απάντησε: “Έφτασα στο τέλος και δεν ήθελα άλλο. Είχα εξαντλήσει κάθε πιθανή εκδοχή της Arya. Και αυτή η σεζόν ήταν πολύ μεγάλη για εμένα. Είχα περισσότερα πράγματα να κάνω. Κυρίως γιατί υπήρχαν λιγότεροι χαρακτήρες, οπότε όλοι είχαμε να κάνουμε παραπάνω.”

Η τελευταία σεζόν του #GameofThrones αναμένεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019. Διάβασε ολόκληρη της συνέντευξη της Maisie Williams, στην Guardian κάνοντας κλικ εδώ.