Είσαι έτοιμος για το "interactive", Black Mirror; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είσαι έτοιμος για το “interactive”, Black Mirror;

TV, Ειδήσεις | 2-10-2018 |

Η πέμπτη σεζόν του Black Mirror, της σκοτεινής ανθολογίας του Charlie Brooker, ολοκληρώνει σιγά σιγά την παραγωγή της, και μάλλον θα την δούμε πριν το τέλος του έτους. Σύμφωνα με το Bloomberg, η επόμενη φουρνιά επεισοδίων αναμένεται γύρω στις 29 Δεκεμβρίου. Ευχάριστη πρωτοχρονιά θα έχουμε πάλι…!!!!

Το σημαντικό όμως είναι άλλο, καθώς το Netflix ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τις διαδραστικές ικανότητες της πλατφόρμας της, σε ένα επεισόδιο που το κοινό θα καλείται να επιλέξει τι θα συμβεί, και οι ήρωες θα ενεργούν αναλόγως. Οπότε ετοιμαστείτε όχι μόνο να αισθανθείτε άγχος, αλλά τώρα θα έχετε και το βάρος των επιλογών. Ωραία πράγματα. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο Brooker είναι μέγιστος fan των video games, και θα υπογράφει και το σενάριο του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Η νέα σεζόν του Black Mirror αναμένεται να αποτελείται από 6 επεισόδια, φέροντας τον συνολικό αριθμό στα 25, σηματοδοτώντας την 3 σεζόν από το Netflix, μετά την εξαγορά της σειράς από το βρετανικό Channel 4. Περισσότερα αναμένονται σύντομα…

Διαβάστε περισσότερα για: ,