Ο Danny Boyle επέλεξε τον Saïd Taghmaoui για τον κακό του Bond25. Και κάποιοι αντέδρασαν... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Danny Boyle επέλεξε τον Saïd Taghmaoui για τον κακό του Bond25. Και κάποιοι αντέδρασαν…

Ειδήσεις | 11-9-2018 |

Δεν συνηθίζεται για έναν ηθοποιό να βγαίνει να κάνει ανακοινώσεις, πριν τις επίσημες δηλώσεις των παραγωγών, αλλά από ό,τι φαίνεται αυτό δεν εμπόδισε τον Saïd Taghmaoui, ο οποίος δήλωσε ότι είχε επιλεγεί από τον Danny Boyle για τον κακό του Bond 25, αλλά μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη, το μέλλον του ρόλου είναι αβέβαιο.

Πριν από λίγο καιρό ο σκηνοθέτης αποχώρησε από την ταινία, με την επίσημη ανακοίνωση να θέλει την αποχώρηση του να συμβαίνει λόγω καλλιτεχνικών διαφορών. Η συνηθισμένη δικαιολογία.

Νέα δημοσιεύματα όμως θέλουν την αποχώρηση του σκηνοθέτη να συνδυάζεται με το γεγονός ότι οι παραγωγοί, αλλά και ο Daniel Craig, αντέδρασαν με τις επιλογές του σκηνοθέτη σχετικά με τον κακό, αλλά και με την γυναίκα πρωταγωνίστρια, την οποία ακόμα δεν έχουμε μάθει ποια είναι, ή καλύτερα, ποια θα ήταν.

Σύμφωνα με τον Taghmaoui, δεν γνωρίζει πλέον αν ο ρόλος του θα συμβεί: “Δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης, και οι παραγωγοί δεν γνωρίζουν αν ο κακός θα είναι Ρώσος ή κάποιος από τη Μέση Ανατολή. Τo mail που έλαβα έγραφε ‘Αν πάμε Μέση Ανατολή, θα είσαι εσύ. Αν πάμε Ρωσία, θα είναι κάποιος άλλος’. Αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου. Πάντα βρίσκομαι στην γραμμή ανάμεσα σε κάτι που θα συμβεί και θα αλλάξει την ζωή μου, και σε κάτι που θα εξαφανιστεί.”

Η ημερομηνία των γυρισμάτων δεν έχει ακόμα αλλάξει, αλλά περιμένουμε νεότερα. Αλλά όσο να πεις, ένα ξενέρωμα το έχουμε πάθει.