Το "The Big Bang Theory", επισήμως τελειώνει... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “The Big Bang Theory”, επισήμως τελειώνει…

TV, Ειδήσεις | 23-8-2018 |

Η επόμενη σεζόν του “The Big Bang Theory” θα είναι και επίσημα πια, η τελευταία…

Σε μία κοινή δήλωση, οι Warner Bros. Television, CBS και Chuck Lorre Productions σημειώνουν: “Είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους fans για την υποστήριξή τους στο The Big Bang Theory, για αυτές τις 12 σεζόν. Εμείς, μαζί το cast, τους συγγραφείς και το συνεργείο, στοχεύουμε να παραδώσουμε μία τελική σεζόν, που θα φέρει την σειρά σε ένα επικό φινάλε.” 

H κεφαλή της CBS Entertainment, ο Kelly Kahl, δήλωσε σχετικά: “Το ‘The Big Bang Theory’ αποτελεί μία κωμωδία σταθμό για αυτή την γενιά. Όλοι εμείς εδώ στο δίκτυο, είμαστε περήφανοι για μία σειρά που συνδυάζει μοναδικά την δημιουργική ευφυΐα, την εμπορική επιτυχία, την επιρροή στην κουλτούρα και χαρακτήρες που έγιναν τόσο γνωστοί, που πλέον οι πάντες τους γνωρίζουν με τα μικρά τους ονόματα.”

Η σειρά ανανεώθηκε πέρσι για 2 σεζόν, με τους 5 βασικούς πρωταγωνιστές, Jim Parsons, Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar, Simon Helberg, να δημιουργούν νέες συμφωνίες, οι οποίες περιελάμβαναν μείωση μισθού, προκειμένου να πληρωθούν παραπάνω οι νεότερες προσθήκες του cast, Melissa Rauch και Mayim Bialik.

Η σειρά παραμένει μία σταθερή δύναμη για το CBS, με την 11η σεζόν να έχει μέσο όρο τηλεθέασης 14 εκατομμύρια θεατές ανά επεισόδιο.