Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Rebecca Hall, έχει Tessa Thompson και Ruth Negga - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Rebecca Hall, έχει Tessa Thompson και Ruth Negga

Ειδήσεις | 7-8-2018 |

Έχοντας βάλει ήδη στο βιογραφικό της την παραγωγή, η Rebecca Hall θα μεταπηδήσει στην συγγραφή και στην σκηνοθεσία για την πρώτη της ταινία, “Passing”, και θα έχει ως πρωταγωνίστριες τις Tessa Thompson και Ruth Negga.

Η Hall διασκεύασε την νουβέλα του 1929, της Nella Larsen, η οποία εξερευνά τις πρακτικές των ανθρώπων με μικτή φυλετική κληρονομιά, οι οποίοι κοινωνικά μπορούν να “περάσουν” σαν λευκοί. Η ιστορία ακολουθεί την αναπάντεχη επανασύνδεση 2 φιλενάδων, της Clare Kendry (Negga) και της Irene Redfield (Thompson), των οποίων η σχέση απειλεί την προσεκτικά δομημένη πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει.

“Το ‘Passing’ της Nella Larsen, είναι ένα θαυμάσιο βιβλίο σχετικά με δυο γυναίκες που παλεύουν όχι μόνο με το τι σημαίνει να είσαι μαύρος στην Αμερική του 1929, αλλά και την έκφραση της θηλυκότητας, τον θεσμό της οικογένειας και του γάμου, τις υποχρεώσεις της μητρότητας, και πώς όλα αυτά συγκρούονται,” δήλωσε η Hall, επηρεασμένη και από την προσωπική της οικογενειακή κληρονομιά.

Η δημιουργός και σκηνοθέτιδα, Angela Robinson θα έχει την εκτέλεση παραγωγής.

Ξέροντας λοιπόν την Hall, και ακολουθώντας την καριέρα της, μόνο ενθουσιασμένοι μπορούμε να είμαστε για αυτό της το βήμα… Περιμένουμε λοιπόν…