Οι παραγωγοί του "Lost" ζητούν συγνώμη από την Evangeline Lilly, για τις ημίγυμνες σκηνές της στη σειρά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι παραγωγοί του “Lost” ζητούν συγνώμη από την Evangeline Lilly, για τις ημίγυμνες σκηνές της στη σειρά

Ειδήσεις | 5-8-2018 |

Την προηγούμενη εβδομάδα η Evangeline Lilly δήλωσε πως αισθάνθηκε “στριμωγμένη στη γωνία” όταν κλήθηκε να πραγματοποιήσει ημίγυμνες σκηνές στο “Lost”.

Τώρα οι δημιουργοί της σειράς, J. J. Abrams, Damon Lindelof, Carlton Cuse, και Jack Bender ζήτησαν δημοσίως συγνώμη από την ηθοποιό, λέγοντας: “Η αντίδρασή μας στα σχόλια της Evie, ήταν να την πλησιάσουμε απευθείας και να της ζητήσουμε συγνώμη για την εμπειρία της ενώ εργαζόταν στο Lost. Μετανιώνουμε βαθιά και ειλικρινώς. Κανείς δεν θα πρέπει να αισθάνεται ανασφαλής στον χώρο εργασίας. Τέλος.”

“Στην 3η σεζόν, είχα μία κακή εμπειρία στο γύρισμα, όπου με στρίμωξαν προκειμένου να κάνω μία ημίγυμνη σκηνή, και αισθάνθηκα ότι δεν έχω επιλογή. Ήμουν τρομοκρατημένη, έτρεμε, και μόλις τελείωσε, έκλαιγα και έπρεπε μετά να κάνω μία δυνατή σκηνή,” δήλωσε η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: “Στην 4η σεζόν, ακόμα μία τέτοια σκηνή προέκυψε, στην οποία η Kate (o χαρακτήρας της) έβγαζε τα ρούχα της, και πάλεψα ώστε η σκηνή να είναι υπό τον έλεγχό μου, αλλά απέτυχα και πάλι. Και τότε είπα: ‘Αυτό ήταν. Τέλος. Μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε, δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν θα ξαναβγάλω τα ρούχα μου σε αυτή την σειρά.’ Και δεν τα ξαναέβγαλα.”  

Η Lilly, ήταν από τους χαρακτήρες που έμειναν στην σειρά και για τους 6 κύκλους.

Διαβάστε περισσότερα για: ,