Νέο reality της Lindsay Lohan και του MTV, στη Μύκονο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέο reality της Lindsay Lohan και του MTV, στη Μύκονο

Ειδήσεις | 9-8-2018 |

Το MTV έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη γεύση από το επερχόμενο reality πρόγραμμα της Lindsay Lohan, με τίτλο “Lohan Beach Club”. Στο πρώτο κλιπ, η ηθοποιός-επιχειρηματίας (πλέον) μας δίνει μία πρώτη γεύση του μπιτσόμπαρου που δημιούργησε στην Μύκονο, λέγοντας πως πλέον ανήκει στην οικογένεια του MTV.

“Ετοιμάστε βαλίτσες, MTV. Πάμε Μύκονο. Μπήκα στην οικογένεια του MTV και είμαι η Lindsay Lohan. Ετοιμαστείτε,” λέει η ίδια στο βίντεο. Το πρόγραμμα, το οποίο είναι παραγωγή της εταιρίας Bunim/Murray (Keeping Up With the Kardashians, The Real World, όχι για να καταλάβετε τι θα δείτε, αν το δείτε), θα ακολουθεί την Lohan και το προσωπικό του καταστήματος στη δουλειά, αλλά και μετά από αυτήν.

Σύμφωνα με το MTV: “Η ομάδα της Lohan πρέπει να αποδείξει την δεξιοτεχνία της, την φιλοδοξία αλλά και το χάρισμά της, σε όλη την σεζόν, καθώς θα προσπαθήσει να κάνει το όραμα της Lohan πραγματικότητα. Και μπορεί να προσωπικό να αναμένεται να εργαστεί σκληρά, το δράμα θα συμβεί, δεδομένων των πειρασμών που έχει να προσφέρει η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου.”

Η υπεύθυνη προγράμματος του καναλιού, Nina L. Diaz, δήλωσε: “Το Lohan Beach Club (WT) προσφέρει στους θεατές VIP πρόσβαση σε έναν από τους πιο αποκλειστικούς προορισμούς στον κόσμο, και μια ματιά στο πώς μία νεαρή επιτυχημένη επιχειρηματίας (την Lohan εννοεί) διοικεί την αυτοκρατορία της. Είμαστε ενθουσιασμένοι να έχουμε έναν τόσο παθιασμένο και δημιουργικό συνεργάτη (ξανά, την Lohan εννοεί).”

Εμείς θα πούμε ένα, “Θυμάσαι τότε που το MTV έβαζε τραγούδια; Και εμείς”, και θα σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι… Κουράγιο… Μυκονόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος