Η original Sarah Connor επιστρέφει... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η original Sarah Connor επιστρέφει…

Ειδήσεις | 2-8-2018 |

Ξέραμε ότι εκείνος θα επιστρέψει. Κάθε ταινία του franchise του Terminator είχε και έναν Arnold Schwarzenegger, έτσι για το καλό. Αλλά το σημαντικό του επερχόμενου sequel-reboot, είναι ότι επιστρέφει και εκείνη.

Ο λόγος για την Linda Hamilton, την αυθεντική Sarah Connor, η οποία επιστρέφει στην ενεργό δράση του Εξολοθρευτή, μετά το Judgment Day.

Στην πρώτη της φωτογραφία από την παραγωγή, η Hamilton είναι παρέα με την Mackenzie Davis (Blade Runner 2049), και την Natalia Reyes, η οποία είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας, ενσαρκώνοντας μία νεαρή από το Μεξικό, που θα βρεθεί ανάμεσα στον πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και μηχανών.

Και μπορεί ο δημιουργός του franchise, James Cameron να δουλεύει αυτή την στιγμή για το Avatar, αλλά εδώ έχει αναλάβει χρέη παραγωγού, και έχει επιβεβαιώσει ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι απευθείας sequel του Terminator 2, αγνοώντας τα Rise of the MachinesTerminator Salvation και Terminator Genisys.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης του Deadpool, Tim Miller, με το cast να συμπληρώνουν οι Gabriel Luna και Diego Boneto.

Η ταινία βρίσκεται ακόμα στην παραγωγή, με έξοδο τον Νοέμβριο του 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,