Θα είναι ο Denzel Washington o επόμενος Scarface; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι ο Denzel Washington o επόμενος Scarface;

Ειδήσεις | 6-8-2018 |

Και ενώ πέρσι είδαμε τον σκηνοθέτη Antoine Fuqua να εγκαταλείπει το remake του “Scarface” από την Universal, ο ίδιος επιστρέφει καθώς τον Φεβρουάριο τελικά θα ξεκινήσουν επισήμως τα γυρίσματα. Εκτός όμως από αυτός, από το project είχε φύγει και ο πρωταγωνιστής, Diego Luna, τον οποίο συναντήσαμε στο “Rogue One: A Star Wars Story”.

Για την ιστορία, ο “Σημαδεμένος” αφορά την ιστορία ενός Ιταλού μετανάστη, ο οποίος φτάνει στις ΗΠΑ, και καταλήγει να γίνει ένας από τους πιο βίαιους εγκληματίες της περιοχής, τον οποίο ενσάρκωσε τότε ο Al Pacino, σε μία ιστορική ερμηνεία.

Ωστόσο, ο Fuqua έχει βρει ήδη τον πρωταγωνιστή του, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Denzel Washington.

“Το όνειρό μου είναι να γίνει εκείνος ο Scarface. Όταν του το αναφέρω, γελάει και μου λέει ‘Ο Al Pacino έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο.’ Προσπαθώ ακόμα να τον πείσω,” δήλωσε ο Fuqua.

O Fuqua με τον Washington έχουν δουλέψει μαζί στα Training Day (που χάρισε και το Oscar στον Washington), The Equalizer, The Magnificent Seven και The Equalizer 2, με βλέψεις να συνεργαστούν ξανά και για την τρίτη συνέχεια του Equalizer.

Ξέρουμε ότι ο Washington είναι εξαιρετικός, αλλά νεαρό μετανάστη, δεν τον λες. Εκτός εάν μιλάμε για reimagining, οπότε δεν μιλάμε για Scarface.

Ίδωμεν…