"Η Φάρμα των Ζώων", έρχεται σε σκηνοθεσία Andy Serkis, στο Netflix - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Η Φάρμα των Ζώων”, έρχεται σε σκηνοθεσία Andy Serkis, στο Netflix

Ειδήσεις | 6-8-2018 |

Από ό,τι φαίνεται η συνεργασία ανάμεσα σε Netflix και Andy Serkis ανθίζει.

Μέρες μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων της διασκευής του “Βιβλίου της Ζούγκλας” του Serkis από την Disney, το Netflix επεκτείνει την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη, για την κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου του Orwell, “Animal Farm”.

O Serkis προσπάθησε να σκηνοθετήσει το 2012 την διασκευή, αλλά το πρόγραμμά του δεν του το επέτρεψε, καθώς προέκυψαν 2 ταινίες για τον “Πλανήτη των Πιθήκων”, 2 ταινίες της Marvel, συν η σκηνοθεσία του Mowgli. Τώρα όμως ο Serkis κλείδωσε την συνεργασία του με τους παραγωγούς Jonathan Cavendish και Matt Reeves, για την motion-capture εκδοχή του βιβλίου, στο Netflix.

Η νουβέλα του 1945 αφορά μία φάρμα ζώων, στην οποία τα ζώα θα επαναστατήσουν ενάντια των ανθρώπων και θα αγωνιστούν για την ανεξαρτησία τους. Σύμφωνα με τον George Orwell, η ιστορία αντικατοπτρίζει τα γεγονότα που οδήγησαν στην Ρωσική Επανάσταση του 1917 και στην Σταλινική Εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Τα ζώα αρχικά δημιούργησαν μία κοινωνία ισότητας, αλλά ένα άπληστο γουρούνι και οι ενέργειές του οδήγησαν την ιδανική κοινωνία τους στο συμπέρασμα ότι “όλα τα ζώα έχουν δημιουργηθεί για να είναι ίσα, αλλά κάποια ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα.”

Η ταινία βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής, και αναμένουμε περισσότερα…