Τζέρεμι Ρένερ, το νέο όνομα για το καστ του «Spawn» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τζέρεμι Ρένερ, το νέο όνομα για το καστ του «Spawn»

Ειδήσεις | 4-7-2018 |

Ο Τζέρεμι Ρένερ είναι πολύ πιθανό να ενταχθεί στο καστ της επερχόμενης ταινίας που θα αποτελέσει το reboot του Spawn και η οποία ετοιμάζεται από τον Τοντ Μακ Φάρλαντ, δημιουργό του Spawn στα κόμιξ.

Αν και οι δυο πλευρές δεν έχουν φτάσει ακόμα σε οριστική συμφωνία, ο Ρένερ, που μετά τον Hawkeye στους Avengers ενδέχεται να παίξει άλλον έναν κόμικ χαρακτήρα, προορίζεται για τον ρόλο του ντετέκτιβ Τουίτς Ουίλιαμς.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το σύμπαν του Spawn, ο Τουίτς είναι μέλος μιας ομάδας ντετέκτιβ που ερευνά την μυστηριώδη δράση του Spawn κατά τη διάρκεια των πρώτων μαχών του με τους κακοποιούς και τις συμμορίες του δρόμου.
Ο Spawn είναι ένα πλάσμα που υπήρξε κάποτε άνθρωπος, λεγόταν Άλμπερτ Φράνσις «Αλ» Σίμονς και ήταν μέλος του αμερικάνικου στρατού όταν προδόθηκε και σκοτώθηκε από τον πιο κοντινό συνεργάτη του. Έπειτα από μια συμφωνία με τον διάβολο, ο Σίμονς επανέρχεται στη Γη όμως όχι ως άνθρωπος αλλά ως ένα μεταφυσικό ον που αποκαλείται Spawn.

O Τουίτς, ο ρόλος που προορίζεται για τον Ρένερ, είναι ένας δευτερεύων χαρακτήρας στα κόμιξ αλλά με δεδομένο πως ο Μακ Φάρλαντ έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να γυρίσει ένα origin του Spawn, στην ταινία ο εν λόγω ντετέκτιβ δεν αποκλείεται να είναι ο πρωταγωνιστής και η πλοκή να λαμβάνει χώρα μέσα από τα δικά του μάτια με τον Spawn να είναι ένα μυστηριώδη πλάσμα που εμφανίζεται κάποια στιγμή.

Το Spawn δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά με κάθε νέα πληροφορία που βλέπει το φως της δημοσιότητας ανυπομονούμε όλο και παραπάνω.

Δείτε επίσης: Είναι επίσημο! Το «Spawn» βρήκε τον πρωταγωνιστή του!