Το όραμα του Αρονόφσκι γίνεται πραγματικότητα: Το «Batman: Year One» έρχεται στο σινεμά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το όραμα του Αρονόφσκι γίνεται πραγματικότητα: Το «Batman: Year One» έρχεται στο σινεμά

Ειδήσεις | 27-7-2018 |

Ο Ματ Ριβς ανέλαβε να σκηνοθετήσει το «The Batman» κάτι παραπανω από ένα χρόνο πριν και μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν πάει εντελώς στραβά για την ταινία που δεν έχει ξεκινήσει καν γυρίσματα. Αν πιστέψουμε ωστόσο τα όσα γράφουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ, το project φαίνει σίγα-σιγά να παίρνει το δρόμο του.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται στις ΗΠΑ λοιπόν, το «The Batman» αναμένεται να είναι βασισμένο στο «Batman: Year One», το θρυλικό κόμικ του Φρανκ Μίλερ το οποίο κάποτε είχε επιχειρήσει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη και ο Ντάρεν Αρονόφσκι.

Τότε, η Warner Bros τερμάτισε την προσπάθεια του Αρονόφσκι με την αιτιολογία πως η ταινία ήταν πολύ βίαιη και δεν θα μπορούσαν να την δουν τα παιδιά. Ο Αρονόφσκι παράτησε τότε το project και στη συνέχεια ανέλαβε ο Νόλαν που επαναδιαμόρφωσε ολοκληρωτικά το σενάριο για να προκύψει τελικά το «Batman Begins».

Τώρα ωστόσο, το «Batman: Year One» φαίνεται πως επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο με τον Ματ Ριβς να κάθεται αυτή τη φορά στη σκηνοθετική καρέκλα. Στο κομικ βλέπουμε τον πρώτο χρόνο παρουσίας του Μπάτμαν στη μεγάλη οθόνη, συνεπώς ο ηθοποιός που θα πρέπει να τον υποδυθεί θα είναι κάτω από 30 χρονών. Αν αυτό ισχύει τότε επιβεβαιώνεται στο έπακρο και η φήμη πως ο Μπεν Άφλεκ θα βγάλει τη στολή και αναζητείται ο νέος Μπάτμαν.

Ποιος θα είναι λοιπόν ο νέος Μπάτμαν; Και η ταινία αυτή θα συνδέεται με το κινηματογραφικό σύμπαν της DC ή θα είναι αυτόνομη; Θα συνδέεται ίσως με την επίσης ανεξάρτητη από το σύμπαν της DC ταινία για τον Joker; Ποιος ξέρει. Θα μαθευτούν όλα σύντομα…

Εμείς να πούμε απλά, ότι πριν μερικά χρόνια το «Batman: Year One» έγινε animated ταινία οπότε αν θέλετε να πάρετε μια γεύση για το περί τίνος πρόκειται μπορείτε να την δείτε. Εδώ το trailer της: