Έρχεται το "Robocop Returns", με την υπογραφή του Neill Blomkamp - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται το “Robocop Returns”, με την υπογραφή του Neill Blomkamp

Ειδήσεις | 12-7-2018 |

Μετά από αρκετό καιρό που προσπαθούσε να φέρει στην μεγάλη οθόνη ένα sequel του Aliens, αλλά δεν τα κατάφερε (χωρίς να φταίει), ο Neill Blomkamp αποφάσισε να φέρει ξανά στην επιφάνεια, άλλο franchise από τα αγαπημένα 80’s, αυτό του Robocop, με τίτλο RoboCop Returns.

Η MGM προσπαθεί καιρό τώρα να επαναφέρει το νέο κεφάλαιο της ταινίας του Paul Verhoeven, με το σενάριο να υπογράφουν οι ίδιο σεναριογράφοι του τότε, Ed Neumeier και Michael Miner, οι οποίοι όμως δίνουν πια στην σκυτάλη στον Justin Rhodes, ο οποίος αυτή την περίοδο υπογράφει το σενάριο του νέου Terminator. 

Η βασική ιστορία θέλει την ταινία να τοποθετείται στο Ντιτρόιντ, το οποίο βρίσκεται σε χειρότερο χάος, με τον Robocop να κάνει θριαμβευτική επιστροφή για να καταπολεμήσει νέους εγκληματίες.

Ο Blomkamp δήλωσε ενθουσιασμένος για το project στο Deadline.  Το μόνο που μένει να δούμε είναι τι ακριβώς σχέση θα με τα δύο sequel που ακολούθησαν το πρωτότυπο. Το σίγουρο είναι ότι το reboot του 2014, θα αγνοηθεί παντελώς. Και ίσως καλά να κάνει…