Η Robin Wright, μιλά για τον Kevin Spacey - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Robin Wright, μιλά για τον Kevin Spacey

Ειδήσεις | 9-7-2018 |

Για πρώτη φορά, η Robin Wright μιλάει ανοιχτά για τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στο House of Cards, Kevin Spacey, μετά την αποχώρησή του από την σειρά εξαιτίας των πολλαπλών κατηγοριών εναντίον του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Σε συνέντευξή της με την Savannah Guthrie στο Today, του NBC, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη αύριο, η Guthrie ρωτάει την Wright, αν υπήρχαν ενδείξεις σχετικά με την συμπεριφορά του.

“Ο Kevin και εγώ γνωριζόμασταν μεταξύ των σκηνών, και μεταξύ τις προετοιμασίες όταν γελούσαμε. Δεν τον γνώριζα. Ήξερα το πόσο τεχνίτης ήταν.”

Στο πιο πρόσφατο teaser της 6ης και τελευταίας σεζόν του House of Cards, είναι πασιφανές ότι η Wright θα είναι το κυρίαρχο πρόσωπο.

Στο τέλος της 5ης σεζόν, ο Frank Underwood παραιτήθηκε με την θέση του να αναλαμβάνει η Claire. Η παραγωγή της 6ης σεζόν καθυστέρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο, εξαιτίας της αποχώρησης του Spacey. Στον έκτο κύκλο, θα δούμε νέες προσθήκες από τους Diane Lane, Greg Kinnear και Cody Fern, και επίσης επιστρέφουν οι Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott και Boris McGiver.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,