Πρεμιέρες 26/07/2018 - Το "The First Purge", είναι η επιλογή της εβδομάδας - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 26/07/2018 – Το “The First Purge”, είναι η επιλογή της εβδομάδας

Πρεμιέρες | 26-7-2018 |

Σε παράδοση του καλοκαιριού, λίγες ταινίες κάνουν πρεμιέρα, με σίγουρη επιλογή να είναι το “The First Purge”.

Πέμπτη 26/07/2018, 4 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Κάθαρση: Η Αρχή (The First Purge)

Oι δημιουργοί κάνουν σαφείς αναφορές στην προεκλογική καμπάνια του Donald Trump καθώς και στους λόγους του προς τον Αμερικανικό λαό. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Gerard McMurray ενώ στο σενάριο συναντάμε το όνομα του James DeMonaco, υπεύθυνο για το σενάριο και τη σκηνοθεσία της αρχικής τριλογίας που ολοκληρώθηκε με το “The Purge: Election Year” του 2016.


Το Μυστικό της Πεταλούδας (El Aviso)

2008: Ένας άντρας πυροβολείται σε μια -φαινομενικά- τυχαία πράξη βίας. Αλλά ήταν όντως τυχαία; Όσο το θύμα βρίσκεται σε κώμα ο Χον, ο καλύτερός του φίλος και ιδιοφυΐα στα μαθηματικά, αρχίζει και διερευνά την υπόθεση και ανακαλύπτει ότι έχουν γίνει αρκετοί φόνοι στο ίδιο σημείο εδώ και πολλά χρόνια και ακολουθούν μια μαθηματική ακολουθία.

2018: Ο 10χρονος Νίκο δέχεται ένα ανώνυμο γράμμα που τον προειδοποιεί ότι θα πεθάνει. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί ο Νίκο θα είναι να αποκρυπτογραφήσει ο Χον την μαθηματική ακολουθία.


Έρωτας στη Σιβηρία (Siberia)

Ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης. ο Ρώσος συνεργάτης του εξαφανίζεται, η συμφωνία που είχε κάνει καταρρέει και εκείνος ταξιδεύει στη Σιβηρία για να τον αναζητήσει. Στη μικρή πόλη της Σιβηρίας γνωρίζει μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ, την Κάτια, που ερωτεύεται παράφορα. Οι δυο τους θα πιαστούν σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών και θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές καταστάσεις


Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας (Charming)

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λεονόρ, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη.