Πρεμιέρες 19/07/2018 - H εβδομάδα που θα πεις Mamma Mia! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 19/07/2018 – H εβδομάδα που θα πεις Mamma Mia!

Πρεμιέρες | 19-7-2018 |

Και μπορεί αυτή την εβδομάδα να έχεις την χαρά να δεις να κάνουν πρεμιέρα μόνο 4 ταινίες, αλλά είναι και οι 4 κανόνια.

Πέμπτη 19/07/2018, 4 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Mamma Mia!Here We Go Again


Στο “Mamma Mia! Here We Go Again“, η Sophie (Amanda Seyfried) είναι έγκυος και καλωσορίζει τις δυο καλύτερες φίλες της μητέρας της, Tanya και Rosie, στο ελληνικό νησί Καλοκαίρι. Οι δυο κυρίες αρχίζουν να της εξιστορούν την εποχή που η μητέρα της Sophie, Donna (Meryl Streep), γνώρισε τους τρεις “μπαμπάδες”(Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard and Colin Firth) , έμεινε έγκυος και πως τα κατάφερε μόνη της.


Μυστικό Συστατικό (Iscelitel)

Ο Βέλε είναι ένας κακοπληρωμένος μηχανικός τρένων που χρησιμοποιεί κλεμμένη μαριχουάνα για να φτιάξει ένα κέικ για τον πατέρα του, προκειμένου να ανακουφίσει τον πόνο του από τον καρκίνο. Ως εκ θαύματος, η υγεία του πατέρα του βελτιώνεται, αλλά ξαφνικά ο Βέλε έχει να αντιμετωπίσει τους περίεργους γείτονες που θέλουν τη συνταγή για το «θεραπευτικό» γλυκό και τους εγκληματίες που ψάχνουν τα ναρκωτικά τους. Μέσα σ’ όλα αυτά, πάντως, η μεγαλύτερη πρόκληση παραμένει το να πείσει τον πατέρα του για την αξία της ζωής.


II Postino: O Ταχυδρόμος (II Postino)


O Pablo Neruda, o διάσημο ποιητής από την Χιλή, έχει εξοριστεί σε ένα μικρό νησί για πολιτικούς λόγους. Στο νησί, ο άνεργος γιος ενός ψαρά, προσλαμβάνεται σαν εξτρά ταχυδρόμος, εξαιτίας του ξαφνικού φόρτου αλληλογραφίας. Ο νεαρός ταχυδρόμος λοιπόν πρέπει να δώσει την αλληλογραφία χέρι-χέρι στον ποιητή. Παρά την ελλειπή μόρφωσή του, ο νεαρός αρχίζει να αγαπάει την ποίηση, και γίνεται φίλος με τον ποιητή. Παλεύοντας να μεγαλώσει και να μπορέσει να εκφραστεί, ερωτεύεται, και χρειάζεται την βοήθεια του Neruda για να εκφράσει τον έρωτά του.


Το Βιβλιοπωλείο της Κυρίας Γκριν (The Bookshop)


1959. H Florence Green, μία χήρα στη μέση της ζωής της, αποφασίζει να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο στην παράκτια πόλη του Hardborough. Η τοποθεσία που επιλέγει είναι το “Old House”, ένα εγκαταλειμμένο σπίτι, το οποίο φημολογείται ότι είναι γεμάτο φαντάσματα. Μετά από πολλές θυσίες, η Florence καταφέρνει να ξεκινήσει την λειτουργία του μαγαζιού της. Μετά από έναν χρόνο οι δουλειές δεν πάνε καλά. Ο καλύτερος πελάτης της παραμένει ο μυστηριώδης και μοναχικός κάτοικος ενός σπιτιού στον λόφο, Κος. Brundish. Από την άλλη, ένας άνδρας με επιρροή και φιλοδοξίες, ο Κος. Gamart, θέλει να στήσει ένα μουσείο τέχνης στο Old House, και έτσι με την βοήθεια του ανιψιού του, ο οποίος εργάζεται στη βουλή, θα καταφέρουν να κάνουν έξωση στη Florence.