Το origin story του Joker αποκτά Robert De Niro και Frances Conroy - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το origin story του Joker αποκτά Robert De Niro και Frances Conroy

Ειδήσεις | 24-7-2018 |

Όταν πρωτοακούσαμε ότι μία νέα ταινία για την αρχή του Joker είναι προ των πυλών, όσο να πεις σκεφτήκαμε ότι κουράστηκαν τα πράγματα. Ότι ινάφ, που λένε και στο χωριό μας. Αλλά μετά τα τελευταία νέα, μάλλον τα πράγματα έχουν αλλάξει, και μάλλον δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολύ.

Ξέρουμε ήδη ότι ο Joaquin Pheonix έχει υπογράψει και θα ενσαρκώσει τον Joker, στην ταινία με τίτλο “Joker”. Μετά από αυτόν μάθαμε ότι η Zazie Beetz, του “Deadpool 2” θα υπάρχει στην ταινία, πιθανότατα παίζοντας μία ανύπαντρη μητέρα, που θα αποτελέσει το ερωτικό ενδιαφέρον του ήρωα.

Μετά από αυτήν, μαθαίνουμε ότι σε συζητήσεις για να συμμετέχει είναι και ο Robert De Niro, ο οποίος αν υπογράψει, (πράγμα το οποίο είναι σχεδόν σίγουρο), θα ενσαρκώσει έναν δημοσιογράφο και παρουσιαστή τηλεοπτικού talk show, ο οποίος θα παίζει σημαντικό ρόλο στην μεταμόρφωση του Joker.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο όνομα φημολογείται ότι θα συμμετέχει, και δεν είναι άλλο από εκείνο της Frances Conroy. H ηθοποιός που έγινε γνωστή εξαιτίας των “Six Feet Under” και “American Horror Story”, θα ενσαρκώσει την μητέρα του Joker, η οποία γύρω στα 65, αισθάνεται ακόμα νέα και θελκτική. Όταν όμως η υγεία της θα πάρει την κατιούσα θα έρθει στο σπίτι να μείνει ο γιος της, για να την φροντίζει. Εκείνη όμως δεν μπορεί να δεχτεί την κατάσταση της ζωής της. Έχουμε ήδη κάνει εικόνα την αλληλεπίδραση μεταξύ Pheonix και Conroy.

Η ταινία θα βγει μέσα στο 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,