Όλα όσα ξέρουμε για το live action ριμέικ του «Αλαντίν» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όλα όσα ξέρουμε για το live action ριμέικ του «Αλαντίν»

Ειδήσεις | 6-7-2018 |

Μετά το «Βιβλίο της ζούγκλας» και την «Πεντάμορφη και το Τέρας», άλλη μια κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων θα μεταφερθεί σε live action εκδοχή. Ο λόγος για το «Αλαντίν» για το οποίο το «Hollywood Reporter» έβγαλε στη δημοσιότητα ορισμένες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το «Hollywood Reporter» λοιπόν, οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές θα είναι ο Μένα Μασούντ στο ρόλο του Αλαντίν, η Ναόμι Σκοτ στο ρόλο της Γιασμίν, της κοπέλας δηλαδή του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα και ο Γουίλ Σμιθ στον ρόλο που κάποτε έγραψε ιστορία ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, δηλαδή αυτό του Τζίνι.

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία είναι ο Γκάι Ρίτσι, γεγονός που μας δίνει μια εικόνα αναφορικά με το στιλ που θα έχει η ταινία ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Νταν Λιν που είχε κάνει την παραγωγή και στο «Lego Movie».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Άλαν Μένκεν έχει αναλάβει την μουσική επένδυση της ταινίας. Ο Μένκεν είναι ο άνθρωπος που έχει «ντύσει» μουσικά τις περισσότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney στα 90s, συμπεριλαμβανομένου του «Αλαντίν», ενώ μαζί του θα έχει και το ντουέτο Πάσεκ και Πολ που βρισκόταν στο «La La Land».

Τέλος, όπως έχει γίνει γνωστό, ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 24η Μαρτίου του 2019, ημερομηνία που προοριζόταν για την κυκλοφορία του «Επεισοδίου 9» του Star Wars με την Disney να μεταφέρει τελικά το «Επεισόδιο 9» για τον Δεκέμβρη του 2019 λόγω του «Αλαντίν».