Ο ηθοποιός πίσω από τον Jar Jar αποκάλυψε πως παραλίγο να αυτοκτονήσει! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο ηθοποιός πίσω από τον Jar Jar αποκάλυψε πως παραλίγο να αυτοκτονήσει!

Ειδήσεις | 4-7-2018 |

Ο Jar Jar Binks είναι ένας από τους πιο μισητούς χαρακτήρες στο σύμπαν του Star Wars και δεν χρειάζεται να είσαι κανένας πολύ ψαγμένος ή φανατικός οπαδός του franchise για να το ξέρεις.

Ο χαρακτήρας που εμφανίστηκε στην prequel τριλογία που βγήκε στις αρχές των 00s στο σινεμά προκάλεσε άπειρο εκνευρισμό σε άπειρο κόσμο καθώς ήταν υπερβολικά κωμικός και καταντούσε περισσότερο να ενοχλεί τους θεατές παρά να ελαφραίνει απλά το κλίμα.

Με τα χρόνια, το μίσος απέναντι στον Jar Jar έγινε κοινή πεποίθηση για τους περισσότερους οπαδούς του Star Wars αλλά ελάχιστοι είχαν σκεφτεί πως πίσω από τον ψηφιακό χαρακτήρα υπήρχε ένας αληθινός ηθοποιός του οποίου η καριέρα είχε προφανώς αντίκτυπο από όλο το κλίμα.

Ο Αχμέντ Μπεστ, ο ηθοποιός πίσω από τον Jar Jar, έκανε πρόσφατα ένα tweet στο οποίο αποκάλυψε πως παραλίγο να αυτοκτονήσει εκείνη την περίοδο.

Αυτό είναι το επίμαχο tweet:

 

«Του χρόνου συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που δέχθηκα μια μεγάλη επίθεση από τα media, η οποία επηρεάζει την καριέρα μου μέχρι και σήμερα. Αυτό είναι το μέρος στο οποίο παραλίγο να βάλω τέλος στη ζωή μου. Μου είναι ακόμα δύσκολο να μιλάω για αυτό. Επιβίωσα και αυτός ο μικρός τυπάκος είναι το δώρο της επιβίωσής μου. Θα ήταν αυτό μια καλή ιστορία για μια σειρά βασισμένη πάνω μου; Πείτε μου να ξέρω», γράφει ο ηθοποιός προφανώς με ένα μείγμα πικρίας και ειρωνείας…