Το cast του Guardians of the Galaxy υποστηρίζει με ανοιχτό γράμμα τον James Gunn - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το cast του Guardians of the Galaxy υποστηρίζει με ανοιχτό γράμμα τον James Gunn

Ειδήσεις | 31-7-2018 |

Chris Pratt, Zoe Saldana και Bradley Cooper, είναι ανάμεσα σε εκείνους από το cast του Guardians of the Galaxy, που υπέγραψαν ανοιχτό γράμμα ζητώντας να επιστρέψει στην σκηνοθετική καρέκλα του franchise ο  James Gunn.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο Gunn απολύθηκε από την Marvel, όταν βγήκαν στην δημοσιότητα αναρτήσεις του στο twitter, σχετικές με αστεία που σχετίζονταν με τον βιασμό και την παιδοφιλία. Σε ένα από αυτά έγραφε: “Το καλύτερο πράγμα που συμβαίνει όταν βιαστείς, είναι όταν τελειώνει ο βιασμός και σκέφτεσαι πόσο καταπληκτικό είναι να μην σε βιάζουν”.

Ο Gunn βέβαια δεν είχε επιβεβαιωθεί σαν σκηνοθέτης της τρίτης ταινίας, η οποία θα βγει το 2020. Μετά την επανεμφάνιση των tweets, τα οποία γράφτηκαν μεταξύ 2008 και 2011, η Disney αντέδρασε γρήγορα δηλώνοντας: “Οι προσβλητικές δηλώσεις που ανακαλύφθηκαν στο Twitter του James, είναι αδικαιολόγητες και δεν συμπορεύονται με τις αξίες τις εταιρείας, και διακόψαμε τις επαγγελματικές σχέσεις μαζί του.”

Χθες οι πρωταγωνιστές της ταινίας αποφάσισαν να βοηθήσουν τον Gunn, με ένα γράμμα που δημοσιεύθηκε στο Instagram του Chris Pratt, το οποίο έχει τις υπογραφές των Pratt, Saldana, Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan, Sean Gunn, Dave Bautista, Michael Rooker και Pom Klementieff. “Υπερασπιζόμαστε στο έπακρο τον James Gunn. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από την αιφνίδια απόλυση του την προηγούμενη εβδομάδα, και περιμέναμε εκ προθέσεως αυτές τις δέκα μέρες για να απαντήσουμε, προκειμένου να σκεφτούμε, να ακούσουμε και να συζητήσουμε.”

Επίσης στο γράμμα αναφέρεται ότι όλα τα γεγονότα που αφορούν το όνομα του Gunn, ανήκουν στην σφαίρα των θεωριών συνωμοσίας.

Μέχρι χθες κοντά στους 350000 ανθρώπους έχουν υπογράψει προκειμένου να ανακληθεί η απόλυσή του.