Η νέα εκδοχή του «Home Alone» θα είναι μέσα στην καφρίλα! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα εκδοχή του «Home Alone» θα είναι μέσα στην καφρίλα!

Ειδήσεις | 27-7-2018 |

Μια νέα εκδοχή του «Home Alone», της κλασικής χριστουγεννιάτικης παιδικής ταινίας με τον Μακόλεϊ Κάλκιν, βρίσκεται στα σκαριά. Μόνο που αυτή η νέα εκδοχή του δεν θα είναι μια οικογενειακή ταινία με ζεστασιά των Χριστουγέννων αλλά μια κάφρικη κωμωδία. Ιθύνων νους για αυτή την μετατροπή είναι ο Ράιαν Ρέινολντς, που θέλει να γυρίσει κάτι στα πρότυοπα του Deadpool!

Ο Ρέινολντς θα είναι παραγωγός της ταινίας που θα λέγεται «Stoned Alone» (μαντεύουμε από τώρα ότι ο ελληνικός τίτλος θα είναι «Μαστουρωμένος στο Σπίτι»…), θα αναφέρεται ξεκάθαρα στο «Home Alone» και τα γυρίσματα θα γίνουν από την 20th Century Fox, δηλαδή την εταιρεία που δημιούργησε και τις αρχικές ταινίες. Καλό θα ήταν πάντως ο Ρέινολντς να βιαστεί γιατί αν ολοκληρωθεί η πώληση της Fox στη Disney, πολύ δύσκολα θα αφήσει η τελευταία να γίνει μια τέτοια ταινία.

Όπως έχουν ανακοινώσει οι ιθύνοντες, η υπόθεση του «Stoned Alone» θα έχει ως εξής: «Το «Stoned Alone» επικεντρώνεται στη ζωή ενός ανθρώπου ανάμεσα στα 20 και τα 30, έναν χαμένο που έχει μεγαλώσει κάνοντας χασίς σε όλη του ζωή και ο οποίος χάνει το αεροπλάνο και συνεπώς, τις διακοπές του. Έτσι μένει μόνος στο σπίτι όπου και κάνει τα πάντα για να μαστουρώσει όσο καλύτερα γίνεται. Η παράνοια όμως τον χτυπάει στο κεφάλι και πιστεύει ότι κάποιοι θέλουν να μπουν στο σπίτι του. Αποκαλύπτεται τελικά πως κάποιοι ληστές θέλουν όντως να τον ληστέψουν. Εντελώς μαστουρωμένος και γεμάτος ψευδαισθήσεις, προσπαθεί να τα βάλει με τους ληστές και να υπερασπιστεί το “κάστρο” του».

Το μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά δεν είναι άλλο από το αν στο πρωταγωνιστικό ρόλο θα επιστρέψει ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ο οποίος μεγαλώνοντας είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά και θα αποτελούσε μια ασύλληπτα meta κατάσταση να παίξει σε αυτόν τον ρόλο. Δεν έχει διευκρινιστεί αν όντως θα παίξει στην παρωδία του ρόλου που τον ανέδειξε αλλά τελευταία κάνει προσπάθειες να επαναφερθεί στο προσκήνιο και όπως έχει δείξει μέσω κάτι βίντεο που έχουν ανέβει στο youtube δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει πλάκα με τον εαυτό του: