Είναι δίκαιο, θα γίνει πράξη; Ο Σνάιντερ μιλά με την Warner για να βγάλει το δικό του «Justice League» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι δίκαιο, θα γίνει πράξη; Ο Σνάιντερ μιλά με την Warner για να βγάλει το δικό του «Justice League»

Ειδήσεις | 4-7-2018 |

Το «Justice League» υπήρξε μια μεγάλη κινηματογραφική απογοήτευση και δεν υπάρχει κανείς που να διαφωνεί με αυτό. Ακόμα και για όσους υπερασπιστήκαμε τον Ζακ Σνάιντερ για τη δουλειά που έκανε στο «Batman V Superman», το τρίτο αυτό μέρος της υπερηρωικής τριλογίας από το σύμπαν της DC (συνυπολογίζοντας και το «Man of Steel») ήταν μια πραγματική καταστροφή.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως το βάρος μάλλον δεν μπορεί να πέφτει εξ’ ολοκλήρου στον Σνάιντερ με δεδομένο πως στα μέσα των γυρισμάτων ανέλαβε ο Τζος Γουέντον προκειμένου να προσδώσει το δικό του ύφος στην ταινία αφού εκείνο του Σνάιντερ ξένιζε τους παραγωγούς και τους θεατές.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως αν ο Σνάιντερ είχε την απόλυτη δημιουργική ελευθερία να γυρίσει αυτό που πραγματικά ήθελε, η ταινία θα ήταν πολύ διαφορετική. Μάλλον, η πλειονότητα του κόσμου δεν θα έμενε ικανοποιημένη και πάλι -αφού το στιλ του Σνάιντερ δεν εκτιμάται σε ευρεία βάση- αλλά ορισμένοι θεατές σίγουρα θα το εκτιμούσαν. Και με δεδομένο πως το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων το είχε κάνει ο Σνάιντερ και ο Γουέντον ανέλαβε να αλλάξει την ταινία μέσω του μοντάζ, δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί που έλεγαν πως θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την εκδοχή του Σνάιντερ.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ λοιπόν, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Όπως τονίζεται σε διάφορα δημοσιεύματα, ο Σνάιντερ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Warner Bros προκειμένου να κυκλοφορήσει μια δική του εκδοχή της ταινίας με δικό του μοντάζ, με σκηνές που είχε γυρίσει αλλά δεν μπήκαν ποτέ στην ταινία και με την σεναριακή πλοκή που ήθελε ο ίδιος.

Όσο ενθουσιασμό και αν προκαλεί αυτό σε μια μερίδα του κόσμου, η άδεια της Warner Bros για να γίνει κάτι τέτοιο είναι αναγκαία και αν δεν υπάρξει η σχετική συμφωνία το όνειρο τόσο του Σνάιντερ όσο και πολλών οπαδών θα μείνει απλά όνειρο. Αν η συμφωνία ευοδώσει τότε θα κυκλοφορήσει ένα trailer της νέας εκδοχής της ταινίας και θα ακολουθήσει και η ταινία ολοκληρωμενη. Στο σινεμά; Στο ίντερνετ; Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί.

Όπως και να έχει, σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας, κάνουμε υπομονή και περιμένουμε να δούμε αν θα ο Σνάιντερ και η Warner Bros θα φτάσουν σε συμφωνία…

Για την ώρα, η επόμενη επίσημη κινηματογραφική κυκλοφορία της DC έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκέμβρη και θα είναι το «Αquaman».