Αυτές είναι οι νέοι Άγγελοι του Τσάρλι - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αυτές είναι οι νέοι Άγγελοι του Τσάρλι

Ειδήσεις | 30-7-2018 |

Και αν ξαφνικά πιστεύεις ότι βρίσκεσαι σε μία χρονική λούπα και ζεις και ξαναζείς τα 90’s, σε θέλω ψύχραιμο και χαλαρό. Όχι ζεις ακόμα στο 2018. Γιατί στα λέω όλα αυτά;

Η Elizabeth Banks εδώ και καιρό σχεδίαζε να αναλάβει το reboot των Charlie’s Angels. Μέχρι και πριν μερικές μέρες σιγήν ιχθύος, αλλά τώρα έχουμε το cast με τις 3 πρωταγωνίστριες. Και το όνομα αυτών: Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska.

Το Variety μεταδίδει ότι η Banks πέρα από την σκηνοθεσία, θα περάσει και μπροστά από την κάμερα, ενσαρκώνοντας τον χαρακτήρα του Bosley. Η Banks συνυπογράφει το σενάριο, μαζί με τον Jay Basu, και θα δούμε τα αγγελάκια να λαμβάνουν οδηγίες από τον μυστηριώδη Charlie, προκειμένου να βοηθήσουν τους πελάτες της Townsend Agency, προσφέροντας υπηρεσίες προστασίας.

Η Banks δήλωσε σχετικά: “Οι Άγγελοι του Charlie για εμένα, είναι μία πρωτότυπη ετικέτα που γιορτάζει την ενδυνάμωση των γυναικών από το ντεμπούτο τους στα 70’s. Η ταινία θα τιμήσει την κληρονομιά του Charles Townsend και της υπηρεσίας του, ενώ θα παρουσιάζει την νέα γενιά των Αγγέλων. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με τις Kristen, Naomi και Ella.”

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Σεπτέμβρη του 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,