Οι δημιουργοί του «A Quiet Place» διασκευάζουν Στίβεν Κινγκ! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι δημιουργοί του «A Quiet Place» διασκευάζουν Στίβεν Κινγκ!

Ειδήσεις | 27-6-2018 |

Φαίνεται πως οι οπαδοί του Στίβεν Κινγκ δεν θα σταματήσουν ποτέ να βλέπουν τις δημιουργίες του τελευταίου να μεταφέρονται στο σινεμά.

Όπως μόλις ανακοινώθηκε, το δίηγημα του 1973 που ακούει στο όνομα «The Boogeyman» και έχει γραφτεί από τον Κινγκ αναμένεται να γίνει ταινία και οι άνθρωποι που έχουν ήδη αναλάβει την σεναριακή μεταφορά του δεν είναι άλλοι από τους Μπεκ και Μπράιαν Γουντς, τους ανθρώπους δηλαδή που έγραψαν και το υπερεπιτυχημένο «A Quiet Place».

Το «The Boogeyman» αφηγείται την ιστορία ενός άντρα που μόλις έχει χάσει τα παιδιά του από ένα μυστήριο πλάσμα που κρύβεται στην ντουλάπα. Πρόκειται, με άλλα λόγια, για μια κλασική μεταφορά του μύθου του… Μπαμπούλα. Το «The Boogeyman» έχει γίνει και στο παρελθόν ταινία μικρού μήκους αλλά η 20th Century Fox που έχει τα δικαιώματα στοχεύει πλέον στο να γυρίσει ένα blocbuster θρίλερ.

Κάπως έτσι, γίνονται εφτά οι ταινίες που θα βγουν στο μέλλον και θα είναι βασισμένες σε δημιουργίες του Κινγκ καθώς το «The Boogeyman» έρχεται να προστεθεί στα επερχόμενα «Castle Rock, «IT: Chapter Two», «The Stand», «Sleeping Beauties», «Pet Sematary» και «Doctor Sleep».