Οι «Απίθανοι» νίκησαν για πλάκα τον Solo και πάνε για τον Deadpool! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι «Απίθανοι» νίκησαν για πλάκα τον Solo και πάνε για τον Deadpool!

Ειδήσεις | 22-6-2018 |

O καλπασμός του «The Incredibles 2» στα σινεμά όλου του πλανήτη δεν έχει τελειωμό. Αν και προβάλλεται μόλις μια εβδομάδα, το ιδιαίτερο superhero animated κατάφερε να περάσει για πλάκα το «Solo: A Star Wars Story» και είναι πλέον η τέταρτη ταινία της χρονιάς που όχι απλά δεν έχει σταματήσει καν να προβάλλεται αλλά -ουσιαστικά- μόλις κυκλοφόρησε.

Έχοντας κάνει ήδη εισπράξεις που ξεπερνάνε τα 253 εκατομμύρια, το «The Incredibles 2» βρίσκεται μια θέση πίσω από το «Deadpool 2», το χωρίζουν μόλις 45 εκατομμύρια από αυτό και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να το ξεπεράσουν και αυτό.

Θα καταφέρει η ταινία του Μπραντ Μπερντ να ξεπεράσει και τα «Infinity War» και «Black Panther» που είναι αυτή τη στιγμή πρώτα. Αυτό είναι άλλη, πολύ δύσκολη ιστορία καθώς οι εισπράξεις των δυο ταινιών κινούνται περίπου στα 650 εκατομμύρια και για την ώρα το «The Incredibles 2» έχει δρόμο να διανύσει.

Όπως και να έχει και παρά το γεγονός ότι κατά γενική ομολογία δεν συγκρίνεται σε καλλιτεχνική αξία με το πρώτο, το «The Incredibles 2» μάλλον πρέπει να θεωρείται ήδη κλασικό του διπλού (animation και superhero) είδους του.