Ο Τζέρεμι Άιρονς θα παίζει στο τηλεοπτικό «Watchmen» αλλά ποιον θα υποδύεται; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Τζέρεμι Άιρονς θα παίζει στο τηλεοπτικό «Watchmen» αλλά ποιον θα υποδύεται;

Ειδήσεις | 27-6-2018 |

Η τηλεοπτική διασκευή του «Watchmen» από το HBO θα έχει στο καστ της τον Τζέρεμι Άιρονς όπως έγινε γνωστό μέσω των Αμερικάνικων ΜΜΕ. Ποιον ρόλο θα έχει όμως ο Άιρονς στο πολυαναμενόμενο σίριαλ;

Το τελευταίο ερώτημα είναι και το μεγάλο μυστήριο καθώς παραπάνω λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί ακόμα και σύμφωνα και η ελάχιστη περιγραφή του χαρακτήρα του Άιρονς πως θα υποδύεται έναν «ηλικιωμένο και αξιοσέβαστο Βρετανό» δεν λένε και πολλά πράγματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Άιρονς συμμετέχει σε superhero δημιουργία καθώς πολύ πρόσφατα υπήρξε ο Άλφρεντ, ο πιστός υπηρέτης του Μπάτμαν, τόσο στο «Batman V Superman» όσο και στο «Justice League» ενώ επιστρέφει και στην τηλεόραση μέτά το 2013 όταν και έπαιξε στο σίριαλ «Βοργίες».

Ακόμα δεν έχει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του τηλεοπτικού «Watchmen», το οποίο, όπως έχει ήδη δηλώσει ο Ντάμον Λίντελοφ που βρίσκεται στη σκηνοθεσία δεν θα είναι μια πέρα για πέρα πιστή μεταφορά του κόμικ, αλλά στην πρώτη επίσημη ή ανεπίσημη πληροφορία θα σπεύσουμε να σας το πούμε γεμάτοι ενθουσιασμό.