Λίγο πριν γραφτεί ιστορία: H Fox στην «αγκαλιά» της Disney! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Λίγο πριν γραφτεί ιστορία: H Fox στην «αγκαλιά» της Disney!

Ειδήσεις | 22-6-2018 |

Ένα βήμα πιο κοντά στην αγορά της 21st Century Fox βρίσκεται η Disney. Την Fox την διεκδικεί επίσης και η εταιρεία Comcast, που την προηγούμενη εβδομάδα έκανε μια προσφορά ύψους 65 δισεκατομμυρίων δολαρίων με αποτέλεσμα η Disney να απαντήσει με μια νέα προσφορά, ύψους 71 δισεκατομμυρίων, η οποία και τη φέρνει μια ανάσα από την απόκτησή της.

Όπως τονίζεται στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, η Fox αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Disney καθώς τα στελέχη της πρώτης θεωρούν πως όχι μόνο είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά αλλά εμπεριέχει και περισσότερες προοοτικές σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Όλα αυτά βέβαια είναι ανεπίσημα και μέχρι να δοθεί η τελική απάντηση και να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Αν κρίνει κανείς πάντως από τις αντιδράσεις των οπαδών της Marvel στο διαδίκτυο, το «λαϊκό αίσθημα» είναι υπέρ της πώλησης της Fox στην Disney καθώς αυτό θα ανοίξει τον δρόμο στο να ενταχθούν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel οι X-Μen, οι Fantastic Four και ο Deadpool. Όπως και να έχει, η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθεία και η τελική της έκβαση αναμένεται να κριθεί πολύ σύντομα.