Η Marvel επιβεβαιώνει: «Πάμε σε νέους ήρωες μετά το Avengers 4» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Marvel επιβεβαιώνει: «Πάμε σε νέους ήρωες μετά το Avengers 4»

Ειδήσεις | 27-6-2018 |

Πλέον, έχει δει τόσος κόσμος την τελευταία ταινία των Avengers που μπορούμε να το πούμε χωρίς να κάνουμε spoiler: με το τέλος του «Avengers: Infinity War» το μισό σύμπαν πέθανε, οι περισσότεροι υπερήρωες μετατράπηκαν -κυριολεκτικά- σε σκόνη και πλέον, περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι εναπομείναντες στη συνέχεια της ιστορίας, δηλαδή το (χωρίς όνομα για την ώρα) «Avengers 4».

Ο πρόεδρος και επικεφαλής των κινηματογραφικών στούντιο της Marvel, Κέβιν Φέιτζ έδωσε πρόσφατα μια πρώτη εικόνα όσον αφορά το πως θα είναι το σύμπαν της Marvel όταν θα εισαχθεί στην 4η φάση του, δηλαδή αμέσως μετά το φινάλε της επερχόμενης ταινίας των Avengers. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, στο σύμπαν θα εισαχθούν «νέοι ήρωες» και «νέα είδη ηρώων».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Νέοι ήρωες και νέα είδη ηρώων θα συνεχίσουν στην παράδοση των όσων θα δούμε στο «Ant-Man and the Wasp» και «Captain Marvel» και των όσων είδαμε στο «Black Panther». Γενικά, θα υπάρξουν νέα μοτίβα ηρώων».

Θα συνδυαστεί αυτή η νέα φάση και αλλαγή ύφους της Marvel με θανάτους των παλιών υπερηρώων; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα και φυσικά κανείς δεν πρόκειται να το απαντήσει πριν επιβεβαιωθεί ή πριν διαψευστεί επί της οθόνης.