Αλεκ Μπάλντγουιν: «Εύκολα γίνομαι πρόεδρος των ΗΠΑ» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αλεκ Μπάλντγουιν: «Εύκολα γίνομαι πρόεδρος των ΗΠΑ»

Ειδήσεις | 13-6-2018 |

Ο Άλεκ Μπάλντγουιν δεν είναι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά τον υποδύεται στην τηλεόραση.

Τώρα ο Αμερικανός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντγουιν εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα νικούσε, αν έθετε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020.

Ο ηθοποιός υποδύεται συχνά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, από την έναρξη της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στο τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live».

«Αν υπέβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος, θα κέρδιζα, με τα χέρια κάτω» δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή «The Howard Stern Show» του SiriusXM. «Θα ήταν η πιο αστεία, πιο συναρπαστική και πιο τρελή εκστρατεία» ανέφερε.

«Θα κέρδιζα οπωσδήποτε. 1000% θα κέρδιζα» τόνισε.

«Αν είσαι η ελπίδα του Δημοκρατικού Κόμματος…” σχολίασε ο Χάουαρντ Στερν.

«Δεν είμαι» τον διέκοψε ο ηθοποιός.

«Αναφέρομαι σε αυτό (την υποψηφιότητα) επειδή οι άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν ποιος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τραμπ. Θέλω να πω, ελπίζω να έρθει κάποιος θαυμάσιος… Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να κάνει αυτή η χώρα που είναι τόσο προφανή».

«Το κλειδί για τη νίκη», δήλωσε ο Άλεκ, «θα ήταν λιγότερη συζήτηση για τον Τραμπ και περισσότερη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, όπως η σταθεροποίηση της οικονομίας, η προστασία του περιβάλλοντος και η διαγραφή των σπουδαστικών δανείων».