Θα είναι ο Jeffrey Dean Morgan ο νέος Μπάτμαν; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι ο Jeffrey Dean Morgan ο νέος Μπάτμαν;

Ειδήσεις | 11-5-2018 |

Ας τα πάρουμε με τη σειρά γιατί όποιος δεν είναι φαν των κόμικς ίσως και να χαωθεί (στην πραγματικότητα είναι όλα πολύ απλά).

Η επερχόμενη solo ταινία με πρωταγωνιστή τον Flash αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο σινεμά μέσα στο 2020. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες αλλά οι φήμες δίνουν και παίρνουν πως η ταινία θα βασιστεί πάνω στην κόμικς ιστορία «Flashpoint Paradox».

Στο «Flashpoint Paradox» ο Flash γυρίζει τον χρόνο πίσω προκειμένου να αλλάξει την ιστορία και να προλάβει τον θάνατο της μητέρας του και τα καταφέρνει. Όμως όπως μπορούμε να διαβεβαιώσουμε όσοι γνωρίζουμε από ταξίδια στον χρόνο, ποτέ δεν μπορείς να αλλάξεις μόνο ένα γεγονός που έχει συμβεί χωρίς να αλλάξεις συνολικά την ανθρωπότητα.

Όταν ο Flash λοιπόν γυρνάει στο παρόν ανακαλύπτει πως έχει δημιουργήσει μια εναλλακτική πραγματικότητα στην οποία οι γονείς του Μπρους Γουέιν δεν έχουν πεθάνει διότι σε εκείνο το στενό όπου είχαν σκοτωθεί πριν τα κάνει όλα άνω-κάτω ο Flash, τελικά αυτός που πέθανε ήταν ο γιος τους, ο Μπρους! Έτσι, είναι ο πατέρας του Μπρους που έχει γίνει Μπάτμαν και μάλιστα είναι ένας Μπάτμαν πολύ βίαιος και πολύ σκληρός αφού κινείται από το μίσος εξαιτίας της δολοφονίας του γιου του!

Στην εναρκτήρια σκηνή του «Batman V Superman», κατά την οποία βλέπαμε τη δολοφονία των γονιών του Μπάτμαν, ο Jeffrey Dean Morgan ήταν εκείνος που υποδυόταν τον πατέρα του. Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί ένας τόσο γνωστός ηθοποιός να παίξει ένα ρόλο τόσο μικρό, που θα μπορούσε να τον παίζει ένας κομπάρσος. Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και το «Flashpoint Paradox» μεταφερθεί στο σινεμά τότε η απορία λύνεται: στο εναλλακτικό σύμπαν του «Flashpoint Paradox» θα υποδύεται τον Μπάτμαν.

Οι φήμες φούντωσαν ακόμα παραπάνω όταν ο Umberto Gonzalez, ηθοποιός και δημοσιογράφος του Hollywood με πολύ στενές επαφές με τη DC και καλά πληροφορημένων για τις εξελίξεις στο στρατόπεδό της, ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter με τον Jeffrey Dean Morgan να φοράει τη στολή του Μπάτμαν.

Λέτε;