Πρεμιέρες 03/05/2018 - Η Γαλλία δίνει βροντερό παρόν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 03/05/2018 – Η Γαλλία δίνει βροντερό παρόν

Πρεμιέρες | 3-5-2018 |

Και ζέστη άρχισε να κάνει, και ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες, και τα θερινά τα σινεμά δειλά δειλά ανοίγουν τις πόρτες τους… Στο μενού της εβδομάδας 3 ταινίες από την Γαλλία, μία από την βόρεια Ευρώπη, Netflix και οι προβολές αυξάνονται…

Πέμπτη 03/05/2018, 7 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Revenge

Τρεις πλούσιοι άντρες αποφασίζουν να παίζουν ένα παιχνίδι. Κυνηγούν, βιάζουν και ξυλοφορτώνουν μία νεαρή κοπέλα, και την αφήνουν για νεκρή. Εκείνη όμως καταφέρνει να επιβιώσει, και αποφασίζει να τους εκδικηθεί, με τον σκληρότερο και πιο αιματηρό τρόπο..

Δες το trailer της ταινίας.


Θάρρος ή Αλήθεια; (Truth or Dare)

 

Ένα φαινομενικά ακίνδυνο παιχνίδι μεταξύ φίλων καταλήγει αιματηρό, όταν κάποιος ή κάτι, απειλεί θανάσιμα όσους δεν αποφασίζουν να “τολμήσουν”…

Δες το trailer της ταινίας.


Ζευγάρι με το Ζόρι (Overboard)

 

Μία κοπέλα αναγκάζεται να δουλέψει ως καμαριέρα σε ένα κότερο ενός απόλυτα κακομαθημένου και σπαστικού ιδιοκτήτη. Όταν αυτός θα πέσει από λάθος, κάτω από το κότερο, το ατύχημα θα του προκαλέσει αμνησία. Η κοπέλα λοιπόν, αποφασίζει να τον εκδικηθεί, κάνοντάς τον να πιστέψει, ότι είναι σύζυγός της, και ότι κάνει τρεις δουλειές την ημέρα, για να τα βγάλουν πέρα.

Δες το trailer της ταινίας.


Το αίμα των Σάμι (Sameblod)

 

Η Elle Marja, είναι 14 ετών, κατάγεται από τους Σάμι, μία φυλή που εκτρέφει ελάφια. Καλείται να αντιμετωπίσει τον ρατσισμό του 1930. Κάποια στιγμή στο σχολείο της, αρχίζει να ονειρεύεται μία άλλη ζωή, και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει, είναι να διακόψει κάθε δεσμό με την οικογένεια και την κουλτούρα της.

Δες το trailer της ταινίας.


O Κύριος και η Κυρία Αντελμάν (Mr & Mme Adelman)

 

Εδώ και 45 χρόνια, η Sarah και ο Victor είναι μαζί. Πώς το έχουν καταφέρει; Ποια είναι η Sarah, στην πραγματικότητα, πέρα από μία αινιγματική παρουσία δίπλα στο πλευρό του άντρα της; Αγάπη φιλοδοξία και μυστικά, τρέφουν τα ταξίδι αυτού του ασυνήθιστου ζευγαριού.

Δες το trailer της ταινίας.


Το Τέλος της Ανωνυμίας (Anon)

 

Ο Sal Frieland είναι ένας ντεντέκτιβ σε έναν κόσμο χωρίς ιδιωτικότητα ή ανωνυμία. Οι ζωές όλων καταγράφονται από τις αρχές, και η εγκληματικότητα μειώνεται διαρκώς. Όταν όμως καλείται να λύσει μία σειρά από φόνους, θα συναντήσει μία νεαρή γυναίκα γνωστή μόνο ως το Κορίτσι, η οποία δεν έχει ταυτότητα, παρελθόν και είναι και αόρατη από τους αστυνομικούς. Είναι αυτή η αρχή της εγκληματικότητας;

Δες το trailer της ταινίας.


Ο γιος μου (Mon garçon)

 

Όταν ο Julien χάνει το παιδί του, πρέπει να κάνει τα πάντα για να το γυρίσει πίσω, αλλά και να βρει τα κομμάτια του εαυτού του, που χρειάζονται για να γίνει ξανά, ο πατέρας που ήλπιζε πως θα γίνει.

Δες το trailer της ταινίας.