Οι πρώτες πληροφορίες για το «Obi-Wan: A Star Wars Story» είναι εδώ! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πρώτες πληροφορίες για το «Obi-Wan: A Star Wars Story» είναι εδώ!

Ειδήσεις | 18-5-2018 |

Ενώ όλοι οι οπαδοί του Star Wars κινούνται στους ρυθμούς του «Solo: A Star Wars Story», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις παγκόσμιες την επόμενη εβδομάδα, το φως της δημοσιότητας είδαν οι λεπτομέρειες της επόμενης spin off ταινίας του σύμπαντος, που δεν είναι άλλη από το «Obi-Wan: A Star Wars Story».

Η μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει με τον σκηνοθέτη της ταινίας, ο οποίος δεν είναι άλλος απο τον Στίβεν Ντάλντρι, γνωστό για ταινίες με εκ διαμέτρου αντίθετο ύφος από αυτό που απαιτείται για blockbuster όπως τα Star Wars. Ο Ντάλντρι είναι ο σκηνοθέτης του «Billy Elliot», του «The Hours» και του «The Reader», για τις οποίες μάλιστα ήταν και υποψήφιος στα Όσκαρ ως καλύτερος σκηνοθέτης.

Επιβεβαιώθηκε επίσης πως η ταινία δεν θα αποτελεί origin του Όμπι Ουάν Κενόμπι αλλά prequel του Επεισοδίου 5. Θα εξελίσσεται μερικά χρόνια πριν τα γεγονότα του Rogue One και θα αποτυπώνει τις μέρες του Όμπι Ουάν Κενόμπι στον πλανήτη Τατουίν όπου και βρίσκεται προκειμένου να παρακολουθεί τον νεαρό Λουκ Σκάιγουοκερ.

Στην ταινία ο Κενόμπι θα βρίσκεται κρυμμένος και δεν θα εφαρμόζει τις δυνάμεις του ως Τζεντάι μέχρι που οι κάτοικοι του πλανήτη θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη απειλή και ο Όμπι Ουάν θα αναγκαστεί να αφήσει τους χαμηλούς τόνους και να τους βοηθήσει.

Ακόμα δεν έχει απαντηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα: θα επιστρέψει ο Μακ Γκρέγκορ στον πρωταγωνιστικό ρόλο ή όχι; Και με δεδομένο πως η ταινία αναμένεται να βγει στο σινεμά το 2021, μάλλον έχουμε ακόμα μπόλικο καιρό πριν απαντηθεί η μεγάλη απορία.